2777
2789
عنوان

کهیر بارداری

145 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

من باردارم هفته ی بیست و هفت هستم 

از دیروزه رو دستام و سمت مج پام یه قسمتش یهو شروع میکنه به خارش و سرخ شدن و داغ میکنه انگار یه کم میخارونم شبیه کهیر میشه یکی دو ساعت میمونه بعد میره دوباره میوفته به خارش و همین طوری میشه تا هشت مهر ماه دکتر نیست نمیدونم چیکار کنم 

دو‌روز پیش گردو تازه و خربزه خور دم امکانش هست از اون باشه؟

بارداری اولمه میترسم

حتما با دکترت مشورت کن.امکانم داره از گردو وخربزه باشه چون دوتاشونم آلرژینن.پشت گوش ننداز پیگیر باش چون خارش زیادی تو بارداری خوب نیست.انشالله خوب میشه نگران نباش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم ي مدت خارش شديد داشتم،الانم دارم ولي كمتر از قبله

نگران نباش

چند تا ازمايش مينويسه دكتر تا مطمعن بشه از كبد نيست 

چيز حادي نيست ان شاءالله

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.