2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتمن ژامبون سيب زميني  كمي جعفري رييز خيار شور همه رو نگيني كنيد مخلوط كن سس مايونز ...

مرسی دوست گلم خیلی لطف کردی

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
من عاشق ذرت و قارچش هستم . خیلی هم درشت خورد نکن آویشن تو سوسش فراموش نشه

چشم حتما 

فقط هویج نداره؟اگه داره پخته یا رنده؟یا نگینی؟😩

سالاد ماکارونی هویج نداره . دستور تهیه من:

سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای قرمز و سبز رو ریز خرد کن و سرخ کن سوسیس ها خوب برشته بشن قارچ رو اونقدر سرخ کن که آبی نمونه. وقتی همه اینها سرخ شد مخلوط شون کن و یه ذره برای تزئین بذار کنار در حد چهار پنج قاشق غذاخوری. 

خیارشور رو ریز خرد کن ذرت هم که به صورت کنسرو با ماکارونی ها و مخلوط سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ و کمی سس مایونز مخلوط کن وقتی همه چیز مخلوط شد اون بخشی از مواد سرخ کردنی رو که برای تزئین کنار گذاشته بودی بریز روی سالاد. روی سالاد ماکارونی حسابی خوش رنگ میشه.

چون سوسیس ها روغن داشت سس مایونز کمتری استفاده میشه در حد چند قاشق. نصف یک شیشه سس.

میشه مرغ پخته هم ریش ریش کرد و در سالاد استفاده کرد. اگر خیارشور ترش نیست آبلیمو بزن

همه چی نگینی، هویج پخته. البته روشها مختلفه سرچ کنی چند مدل میاد. 

مرسی 

اره عزیزم روشهای زیادی هست من میخام یه چیزی باشه که حداقل مطمین باشم طعمش خوبه

سالاد ماکارونی هویج نداره . دستور تهیه من: سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای قرمز و سبز رو ریز خرد کن و س ...

مرسی از توضیح کاملت دوستم❤❤❤

ماکارانی شکلدار بپزابکش کن وخیارشور ژامبون,ذرت همه رومخلوط کن سس بزن,نوش جان

😂😂😂😀😃😄مختصرو مفید❤❤❤❤