2777
2789
عنوان

خانوما کمک زود بیاین

166 بازدید | 29 پست

من هفته 33 ام. امروز عصر با یبوست رفتم دسشویی. الان رفتم دسشویی خودمو پاک کردم دستمال کامل خونی شد سکته کردم. بعد تو اینه دیدم جلو خونی نبود یا نمیدونم اگه بود همون اول پاک شده با دستمال.ولی مقعدم کامل خونی بود.تو لباس زیرمم کلا خونی نبود. نمیدونم خون از جلو بود یا عقب .دارم میمیرم از ترس. میترسم از عقب باشه الکی برم بیمارستان معاینه کنن باز بشم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون بخاطر یبوستت از مقعدت اومده نگران نباش پماد انتی همورویید بزن میوه های ملین بخور ، روغن زیتون مصرف کن تا دیگه یبوست نشی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برنج کمتر بخور ...سوپ هم خوبه من ماها خونریزی داشتم ....از درد گریه میکردم خیلی وحشتناکه

بچه سالمه؟

من که از گریه دارم میمیرم تازه نه هفتمه

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

انجیر بخور خاکشیر ۱۵دقیقه با اب جوشیده بزاربمونن بعد بخور یبوست خیلی زودبرطرف میشه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
اخه یکی دوبار معاینه شدم خونریزی کردم دهانه رحمم گفتن خیلی حساسه

سوپ و سالاد و روغن زیتون تو برنامه هر روزت باشه 

نگران نباش حتما خونریزی از مقعد بوده

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بچه سالمه؟ من که از گریه دارم میمیرم تازه نه هفتمه

شمام یبوست داشتی؟ عزیزم به دکترت بگو شربت لاکتولوز میده بهت خلاص شی پرسی دم از متخصص گفت توبارداری هیچ ضرری نداره

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...