2777
2789
عنوان

دلم شکست

306 بازدید | 15 پست

بچه ها چند روزه شوهرم شبا که میرفت دسته دیر میومد خونه دیشبم نیومد خونه خواهرشوهرم اینا خونمون بودن تا دم صبح بیداربودم‌منتظرش یدونه خبرهم نداد صبح خوابم گرفت دیدم اومده بیدارم میکنه فهمیدم صبح اومده

میگم کجا بودی میگه خونه دوستم

امروزم من با پدر وخواهرشوهرم وبچه هاش رفتم دهاتشون ظهر برگشتم اونم اومد وسایل برداشت رفت

الان زنگ زدم حرف بپرسم دیدم خواب بود پرسیدم کجایی گف خونه دوستمم

چراانقد سرد شده هر دیقه هم خونه دوستشه چرا به من چیزی نمیگه تاحالا سابقه نداشت الان یه هفته اینا میشه اینجور سرد شده حتی شبا موقع خواب میره اون طرف تر و پشتشو میکنه بهم میخوابه ومیگه حال ندارم بخواب حرفم نزن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما یه دلیلی داره اگه یکدفعه اینجوری شده.شاید چیزی شنیده از کسی.حالا راست یا دروغ.

اگه خواهر شوهرت دوستته ازش بخواه درباره رفتارش بپرسه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

شرمنده میگم ببخش گلم ...اما شوهرت از ناراضی نیستی ...یا اینکه بهش اعتماد داری ...والا مردا سر شون بزنی یا خیانت میکنن ...تهشون بزنی یه دنگ جدید دارن ...باهاش حرف بزن ببین چی میگه دردش چیه ....آخرش خو میدونم مقصر ما زنا هستیم اما تو سوال کن نزار ادامه دار بشه 

حتما یه دلیلی داره اگه یکدفعه اینجوری شده.شاید چیزی شنیده از کسی.حالا راست یا دروغ. اگه خواهر شوهرت ...

خواهرشوهرم میگه اون خره تو آدمش کن سعی کن نذاری اونجورکنه و اونو سرزنش میکنن همش

شرمنده میگم ببخش گلم ...اما شوهرت از ناراضی نیستی ...یا اینکه بهش اعتماد داری ...والا مردا سر شون بز ...

اره اخر سر مقصر منم میدونم باید من بگم ببخشید

اما اعتماد دارم دوس داریم همو ثابت شده اما نمیدونم چرااینجور میکنه