2777
2789
عنوان

با بچه نق نقو چه باید کرد

6982 بازدید | 24 پست

سلام پسرم هفت ماهشه از همون روزای اول همش نق میزد مجبور میشدیم بغلش کنیم الانم خیلی کم پیش میاد واسه خودش تنها بمونه بازی کنه یه چند دقیقه میمونه بعدش باید رفت پیشش باهاش بازی کرد یا بغلش کرد خیلی وقتا شیرشو خورده غذاشو.خورده خوابشو کرده جاشم تمیزه باز نق میزنه.یعنی من فرصت یه غذا پختنو به زور دارم. اونایی که تجربه دارین به نظرتون تا کی اینجوریه؟چی باید بکنم کمتر شه؟

لوسش کردین نی نی رو چند تا کتاب ونرم افزاردانلود کن درمود کودکان شاید کمکت کنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم اینجوری بود الانم که ۴ سالشه هنوز چسبیده به من تازه میگه من مدرسه هم نمیخوام برم😐

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

هیچی، پسر منم اینطوری بود تو این سن معمولا همش بغل هستن الان ده ماهشه بهتر شده

ولی بازم بهونه بغل رو میگیره و بازم کامل خوب نشده ولی بیشتر اسباب بازیاش براش جلب توجه میکنن

بزرگتر بشه بهتر میشه 

مدارا،،، كلا بعضي بچه ها، نق نقو و بهانه گير هستن، فقط بايد تحمل كني

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

فقط صبر .بچهای داداشم تا چهارسالگی اینطوری هستن بعد اینقدر اروم شدن که نگو.پسرم من تا یکسالگی ببخشید این طوری می گم یعنی رسما دهنمون رو سرویس کرد به مرور بهتر شد الان دوسالش هست خیلیییییییی بهتر شده حداقل فرصت اشپزی و جارو و گلاب به روتون دستشویی رو به ادم میده .قبلش نصف روز نمی تونستم دستشویی برم غذام رو حتی گرم کنم .فقط باید صبر کنید بعد از یکسالگی عموما بهتر میشن

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
لوسش کردین نی نی رو چند تا کتاب ونرم افزاردانلود کن درمود کودکان شاید کمکت کنه

من اتفاقا کتاب خوندمو سخنرانی تربیت کودک گوش دادم که این روشوهمه پیش گرفتم همه جا میگن بچه از همون نوزادی نیاز به آغوش داره باید همیشه بغلش کنین تا احساس امنیت کنه

من اتفاقا کتاب خوندمو سخنرانی تربیت کودک گوش دادم که این روشوهمه پیش گرفتم همه جا میگن بچه از همون ن ...

بچه تا دو سالگي، بيست و چهار ساعت، نياز به آغوش مادر داره،،،اصلا اين حرفارو كه بغلي ميشه و ال و بل، قبول ندارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هیچی گلم شمااونوب بغلت عادت دادی .بچه ای هم ک بغلی باشه محاله بزاریش زمین وهیچی نگه

آخه از نظر روانشناسی همه جا گفته شده باید بچه رو زیاد بغل کنین هرزمان گریه کرد بغل کنین تا حس امنیت داشته باشه البته تا 18ماهگی بعدش باید کمش کرد

من اتفاقا کتاب خوندمو سخنرانی تربیت کودک گوش دادم که این روشوهمه پیش گرفتم همه جا میگن بچه از همون ن ...

موقعش که برسه خودش جدا میشه

الان پسرم تازه پا افتاده بعضی وقتابغلش میکنیم جیغ میزنه بدش میاد

میگه بزارینم زمین سرپا وایسم

آخه از نظر روانشناسی همه جا گفته شده باید بچه رو زیاد بغل کنین هرزمان گریه کرد بغل کنین تا حس امنیت ...

خیلی کارت درسته.این حالتها طبیعیه.تا هجده ماهگی اضطراب داره.به مرور کم میشه. باید صبور باشی

برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏

عزیزم  فقط فقط بغلش کن و لذب ببر 

سعی کن غذا اینا را با برنامه درست کنی موقعه ایی که همسرت هست یا اینکه وقتی خوابه    ببین این سن بچه ها هیچوقت تکرار نمیشه

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن