2777
2789

خانمهای محترم سلام عزاداریهاتون مورد قبول حق و حضرت سید الشهدا باشه ان شاله.

چند روزی میشه پسرم رو از پوشک گرفتم می خوام فرشام و سرامیک های خونمون روکه احتیاطی شده بشورم .فرشها رو میدم قالیشویی.برای سرامیک ها این شرکت های نظافتی دستگاهی دارن که تطهیر کنه؟اگه تجربه ای دارین یا اطلاع لطفا بگید؟

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

از بخارشور استفاده می کنن.

سلام عزیزم.

ممنون 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرامیکهات رو تمیز تی بزن بعد از چند بار که تی زدی تمیز شد به شیر اصپزخونه یه شلنگ وصل کن و خیلی کم بازش کن مثل شیر سماور شایدم کمتر بگیر کف اتاق چون به کر وصل هست پاک میشه بعد ابهاش رو با دستمال و تی جمع کن یه پنکه هم بزار کامل خشک میشه پاک پاکم هست تو حرمها اینجوری ابکشی میکنن

عزیزم سرامیکهات رو تمیز تی بزن بعد از چند بار که تی زدی تمیز شد به شیر اصپزخونه یه شلنگ وصل کن و خیل ...

این دوستمون درست میگه

این شرکت ها جارو برقی آب دارن ولی اون رو که آب بمیکشن

از یه جا دیگه میارن میزنن به زمین شما

بهترین راه همین شلنگ گرفتن هست و سریع خشک کردن

عزیزم سرامیکهات رو تمیز تی بزن بعد از چند بار که تی زدی تمیز شد به شیر اصپزخونه یه شلنگ وصل کن و خیل ...

عالیه .همین کار رو می کنم.ممنون عزیزم.

از بخارشور استفاده می کنن. سلام عزیزم. ممنون 

وای بخار شور که بیشتر باعث نجس کاری میشه.من از هیچی به اندازه نجس پاکی اذیت نمی شم.

وای بخار شور که بیشتر باعث نجس کاری میشه.من از هیچی به اندازه نجس پاکی اذیت نمی شم.

اره عزیزم بدتره ولی اونا معمولا بخارشور دارن بهترین راه تمیز کردن اینه که خودت دست بکار بشی خیالتم راحته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))