2777
2789
عنوان

پسرم یه سالش شده دلم یه بچه دیگه میخواد از حرف مردم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 100 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا باید پدر و مادر آینده بچه ها رو تضمین کنن؟؟؟؟ تا15سال اول زندگی آره اما ب بعدش خودشوننمک باس ر ...

چون با این گرونی خود پدر مادرا کار میکنن جایی نمیرسن چ برسه به یه نوجوان پانزده ساله

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!

مردم اصلا لال. خودت یه کم فکر کن بدنت ضعیف بچه اولت هنوز شیر لازم داره. پوشک و شیر خشک هم که نیست. حالا هرکار دوست داری بکن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اونایی ک مسخره کنن پس فردا هی میگن بیار دیگه خواهر بیار براش برادر بیار براش،توکلت به خدا بیار یکی دیگه اگه میخوای حرف مردم اصلا مهم نباشه.بگو یاعلی و توکل کن به خدا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

تا وقتي اينجوري فكر ميكني و به حرفاي بقيه اهميت ميدي بهشون اجازه ميدي توي هر مسئله زندگيت دخالت كنن، مگه ميخواي چيكار كني يا اصلا چه ربطي به بقيه داره كه از حرفشون ميترسي؟ ببينم اگر خدايي نكرده مشكلي برات پيش بياد همون ادما ذره اي اهميت ميدن؟ حتي در حد دلداري ميان كمكت؟ اين ي تصميم كاملا شخصيه بين خودتو شوهرت به حرف كسي هم نه اهميت بده نه اجازه بده اصلا حرف بزنن 

امان از حرف-مردم#  

ولی بعضی حرفها شاید درست باشه.

الان من میخام بگم ب تربیتش فک کن.ب توجهی ک اگع بچت دوتا بشه نصف میشه... 

اینا هیچی،ب اعصاب خودت فک کن روزی ک بزرگتر میشن و دیگه از اختیارت خارج میشن.ب همه ی اینا فک کن.احساسی تصمیمنگیر.تصمیم ب اوردنه بچه ی تصمیم واسه ی مسئولیت درااااااازمدته

كاري به حرف مردم ندارم. بي خيالش باش، ولي تموم دكترا تاكيد مي كنن فاصله سني زير سه سال چه از نظر جسمي و چه از نظر رواني براي بچه ها و مادر اصلا خوب نيست.

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍