2777
2789

چندروز دیگه چهار ماهه میشه,یا نمیخوره یا دوتا مک میزنه حواسش پرت میشه دیگه نمیخوره به زورم بخوام بهش بدم جیغ میزنه گریه میکنه

اسم پسرت سورناست؟

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر متخصص گوارش نوزادان 

بچه من از سه ماهگی این مشکل رو پیدا کرد پیش هر دکتری بردم یه چرتی گفتن 

الان ماه ها میگذره و متوجه شدم بچه بیچارم رفلاکس پنهان داشته و کسی تشخیص نداد اون موقع 

بدون شک ریفلاکس داره مث پسر من تا ی سالگی تو خواب شیر میخورد تو بیداری هم میدوشیدم و با قطره چکون میدادم چون اینجور بچه ها معمولا شیشه هم نمیخورن چون از میک زدن میترسن رژیم بچه های ریفلاکسی رو هم رعایت کن و متخصص خوب ببرو بهش دارو بده

بچه ها سلام...🙋‍♀️
ببرش دکتر متخصص گوارش نوزادان  بچه من از سه ماهگی این مشکل رو پیدا کرد پیش هر دکتری بردم یه چر ...

رفلاکس داره از بیست روزگیش امپرازول میخوره,دکترش گفت فقط یه بار در روز امپرازول بده الان سه روزه و تو این سه روزه اصلا بیداری شیر نمیخوره,قبلا هم بازیگوشی میکرد ولی میخورد شیرشو الان نمیخوره