2777
2789

علامه امینی فرمودند:شبــ و روز عاشــــورا قلبـــ امام زمـان در فشار است.

نذر صلواتــــ-صدقـــه 💚

حاجتــ روا بشید.

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب هم واسه امام زمان هم واسه خودمون گذاشتم😢😢

برای سالم بودن فندوقت صلوات فرستادم ❤ لطفا برای سلامتی منم دعا کن🙏

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نه چون ب نظرم‌مسخرس ک ی آدمی چندین سال در غیبت ب سر ببره... من فقط خدا رو قبول دارم

نمیدونم هرکس نظر شخصیش ولی خدا حضرت محمد و فرستاده ک تو قرانشم گفته حضرت محمدم ک اخرین ولی ش امام زمانه

خدااااایا مرحم دلم باش
نمیدونم هرکس نظر شخصیش ولی خدا حضرت محمد و فرستاده ک تو قرانشم گفته حضرت محمدم ک اخرین ولی ش امام زم ...

مرسی ک ب نظر دیگران احترام میزارید و بی احترامی نمیکنی خانومه عزیز 😘😍

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

[QUOTE=69473064]مرسی ک ب نظر دیگران احترام میزارید و بی احترامی نمیکنی خانومه عزیز 

ن زوری ک نیست گلم فقط باید تواین چیزا تا خود ادم شیفته نشه کسی نمیتونه ب زور توکله کسی فرو کنه

فقط بهتون پیشنهاد میکنم دررابطه با امام زمان بیشتر تحقیق کنید

خدااااایا مرحم دلم باش
برای سالم بودن فندوقت صلوات فرستادم ❤ لطفا برای سلامتی منم دعا کن🙏

ممنون عزیزم من هم برای شما فرستادم انشالله تو این روز ها حاجت روا بشی🙏

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢