2777
2789
عنوان

دوستای دانشجوی ازاد یه دقیقه لطفا

115 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دوستم واسه بارداری در حال اقدامه و دکتر بهش توصیه کرده طبق سونو این ماه اقدام کنه احتمال بارداریش بیشتره و تاریخ تقریبی زایمانش دقیقا یک روز بعد از امتحانات نیمسال دوم میشه

یعنی تقویم دانشگاه میگه ۶ تیر امتحانات تمومایشون اگر تو ایین اقدام باردار بشه ۷ تیر تاریخ تقریبی زایمان میشه

حالا یه سوال دارم استادا بفهمن بارداره نمیتونن یه ماه زودتر ازش امتحان بگیرن؟

چون دوس ندتره مرخصی بگیره

خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ مدرسه اس عزيزم بذاره درسش تموم شه بعد یا غید درسو بزنه😁😁

شاگرد خوبیه طفلی داره هفت ترمه تموم میکنه میگه زورم میاد یه ترم مرخصی بگیرم میشه هشت ترم

خدایا شکرت😍
سه ساله اقدامه میگه نمیتونم

من تجربم رو می گم دانشگاه شهر دیگه می رفتم پدرم در اومد با وجود خانه داری و الان که باردارم می گم خوب شد جلو گیری کردم اون زمان و گرنه چجوری می خواستم باشکم گنده و خواب آلودگی حاملگی دنبال پایان نامه و استاد و جزوه و امتحان باشم؟

شاگرد خوبیه طفلی داره هفت ترمه تموم میکنه میگه زورم میاد یه ترم مرخصی بگیرم میشه هشت ترم

خب پس بذاره واسه بعد درس الان چ واجبیه

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻
من تجربم رو می گم دانشگاه شهر دیگه می رفتم پدرم در اومد با وجود خانه داری و الان که باردارم می گم خو ...

چقدرم زایع😂😂ماکه هرکی حامله بیاد دانشگامون میخندیم بهش پسرام بد نگاش میکنن

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻