2777
2789
عنوان

ساده سرشوهرم گذاشتم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الکی قسم خدارو خوردی اون اول😏

گفت بخدا منفی بود که راست گفته دیگه

معلم-دینی-نشویم#  

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
وای بخدا دقیقامنم همینجوریم...وقتی دیرجواب میده یاجواب کوتاه ناراحت میشم😁😁

جنبه نداریم کلا😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
😒😒

😏😏😏😏

انقد دروغ گفتی که اگه واقعا باردار بشی و دوست داشته باشی شوهرت حسابی هیجان زده بشه،نمیشه

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
حرفاموباورنمیکنه🙈🙈من تاحالا صدباربهش گفتم باردارم🙈🙈آخرشم الکی دراومده چوپان دروغگوام

خخخخخخخخ ... من تا حالا ازین کارا نکردم یعنی خییلی زود لو میرم اصن شوهرم از قیافه م میفهمه دارم الکی میگم ... ولی خواهرم فریب دهنده ی قهاریه ... یدفه به شوهرش گفته بود رفتم ازمایش خون دادم از ازمایشگاه زنگ زدن که hiv ت مثبته . اینقدر واقعی گفته شوهرش بدبخت گریه افتاده ... خواهرم گفته توام باید بری ازمایش ... شوهرش بیچاره گفته من و تو بدرک به تارا(بچشون) منتقل نشده باشه و بیچاره داشته میمیرده از استرس و ناراحتی ... بعد که فهمیده بود الکی میگه تا یه هفته اصصلا باهاش حرف نمیزد.

.