2777
2789
عنوان

خونه خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 22 پست
وای راحتی اونجا؟؟؟

دو سال نیم اول ازدواجم طبقه بالای همینجا زندگی کردم و یک سال نشده که رفتیم شهر خودم، با وجودی که آدمهای خوبین ولی سخت گذشت.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعد عقد رفتی؟ خوب اون موقع حس خاصی نداشتی؟

نه هنوزم نرفتم من ايران نبودم ازدواج كردم فقط خانواده ها تو ايران همديگرو ديدن. در واقع من و همسرم فقط خودمون دو تارو ميشناختيم با هم ازدواج كرديم. خيلي خوب بود اينطوري حرف و حديث و اعصاب خرد كني هم نبود. الانم خداروشكر ميكنم دورم . 

روز قبل عقد ناهار رفتم خونشون. خوب بود فقط اون موقع هنوز مبل نداشتن مه ميدونستم شوهرم گفته بود ...

🤣چه خودمونی، ما جلسات خواستگاریمون با بیژامه بود چون میومدن خونمون میموندن

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
نه هنوزم نرفتم من ايران نبودم ازدواج كردم فقط خانواده ها تو ايران همديگرو ديدن. در واقع من و همسرم ف ...

آره واقعا منم خیلی موافقم، به نظرم خوبه یه چند سالی زن و شوهرا برن یه جا که هیشکی نباشه فقط باهم کنار بیان.

سلام  من افطار ماه رمضون بود رفتم .مادرشوهرم داشت سالاد درست میکرد...خونشون یه بوی خاصی داشت قورمه سبزی هم پخته بود😁اصن یه حسی بودا..شوهرم اینام رفتن زیرزمین استخر تمیز کنن من بودم و مادرشوهر با لباس و چادر واینا نشستم و..

سلام  من افطار ماه رمضون بود رفتم .مادرشوهرم داشت سالاد درست میکرد...خونشون یه بوی خاصی داشت قو ...

اول کاری قرمه سبزی مادرشوهرو خوردی سلیقه شوهر دستت بیاد.

مادرشوهر من مرغ پخته بود.