2777
2789
عنوان

♦️زندگی خصوصیتان را خصوصی نگه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 44 پست
کلینیک اینجایه هفته بعدیه جمله جواب میده بیرونم خیلی گرونه واس نون شب مردم موندن پول مشاورکجابودبه ن ...

یه نمونه از آخرین جواب خودمو تو کلینیک میزارم.ببین یه جمله جواب دادم؟

دیگه حقمون را با بی مهری ضایع نکنید

https://www.ninisite.com/clinic/question/48258/طرز-رفتار-با-پسرم-در-مورد-مسائل-جنسی

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نمونه از آخرین جواب خودمو تو کلینیک میزارم.ببین یه جمله جواب دادم؟ دیگه حقمون را با بی مهری ضایع ...

ببخشیدولی من یک باردرموردپسرم سوال کردم هم خیلی طول کشیدهم جوابش واقعاکوتاه بودشایدواس من اینجوری پیش اومده

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
خانم دکتر اگه میشه در مورد کم رویی و خجالتی بودن صحبت کنین من ۱۹ سالمه خیلی کمرو و خجالتی هستم مخصوص ...

عزیزم باید روی اعتماد بنفس خودت کار کنی

یه کم توی آینه با خودت تمرین کنی

صداتو ضبط کنی گاهی و به صدای خودت گوش کنی

از خودت فیلم بگیر و به فیلمهای خودت نگاه کن

گاهی برا تمرین،از خونه بزن بیرون و سوار اتوبوس شو و با افراد داخل اتوبوس گفتگو را شروع کن

تو مغازه ها برو و هی قیمت بپرس و با فروشنده های همجنس خودت گپ بزن

دوستان خوبی پیدا کن و برنامه های دروهمی بزار

زیاد روزنامه بخون که وقتی تو جمع هستی موضوعات به روز برا بحث داشته باشی

و اگه در بحثها شرکت کردی به خودت جایزه بده

اگه امکانش هست سفرهای تنهایی برو

این تمرینها کمکت میکنه کمتر خجالتی باشی

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

اینم عکس میزکار متخصصین کلینیک نی نی سایت

یه تیم بزرگ برای آسایش شما شبانه روز در حال فعالیت هستند

اينم تاريخ سوالاتم! پسرم امسال ميره مدرسه😁 البته منظورم اين نيست كه خانوم دكتر درست نمي فرمايند، ول ...

عزیزم

الان کلینیک یه تیم قوی هست

پسرتو ببوس

اينم تاريخ سوالاتم! پسرم امسال ميره مدرسه😁 البته منظورم اين نيست كه خانوم دكتر درست نمي فرمايند، ول ...

اگه الان پاسخگویی به سوالات دیر بشه نی نی یارها تذکر میدهند و پیگیری میکنند

عزیزم الان کلینیک یه تیم قوی هست پسرتو ببوس

زنده باشين، اتفاقا الان توي اين سن خيلي باهاش چالش دارم. خوشحال ميشم بتونم ازتون كمك بگيرم، ممنون از لطفتون و وقتي كه ميگذارين🙏

سلام خانم دکتر نظرتون درباره مهد کودک رفتن کودک چهار ساله چیه اگه خوبه چند روز در هفته بره یا کامل بره یا اینکه خانه بازی بهتره؟

جانم فدای آن پیر فرزانه
عزیزم باید روی اعتماد بنفس خودت کار کنی یه کم توی آینه با خودت تمرین کنی صداتو ضبط کنی گاهی و به ص ...

دستتون درد نکنه که برام وقت گذاشتید و راهنماییم کردید💜💚💙💛❤

خانم دکتر جان ببخشید یه سوال‌دارم‌البته میددنم تو حیطه ی کاریتون نیست من الان دوماهه جایی مشغول به کارم ولی رفتارهای کارفرمام خیلی عصبیم کرده ایشون ادم خود برتر بین قدرت طلب و سلطه گر و نیش و کنایه زن و بسیار رک هستن و حرفاشو هر طور بخوان به ادم میگن جدی یا شوخی یا... من از دست ایشون کلافه ام در مقابل رفتارای این ادم مدام سکوت میکنم و عدم پاسخ  من در مقابلشون چه رفتاری داشته باشم‌تا دست بردارن از رفتاراشون؟؟ایشون خانم هم هستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم