2777
2789
عنوان

خوابیدن به پهلو در بارداری

1770 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خوبید 

میگم دکتر به من گفت موقع خواب به پهلو بخاب 

من فک کردم لحظه به خواب فرو رفتن باید به پهلو بسم فقد😂دراز کشیدن به پهلو نباید باشه برای همین همش رو کمرم میخابم 

امروز شنیدم کلا باید به پهلو بود اره؟

شما دایم به پهلو هستید خیلی سخته که ادم کمر درد میگیره

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

اره کلا به پهلو 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو پهلو بچه بهتر اکسیژن بهش میرسه ...من شش هفته ام دارم تمرین میکنم هنش ب پهلو بخوابم...رو کمر فقط ۴ دیقه میخوابم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فقط ب پهلو چپ و راست.ب کمر خونرسانی ب جنین کم میشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

اون رگی که به بچه خون و غذا و اکسیژن میرسونه از کمر میگذره وقتی شما به کمر میخوابی اون رگ تحت فشاره و نمیتونه کارش رو درست انجام بده در طولانی مدت لاعث میشه بچه ضعیف بمونه ودرست وزن نگیره

،،
من به پشتم خابیدم چیزی نشده

من توخونم بیکارم همش دراز کشم شمام زیاد دراز کش بودی اگر بدونم چیزیش نمیشه ادامه بدم به رو کمر خابیدنم خیلز سخته به پهلو خابیدن

اون رگی که به بچه خون و غذا و اکسیژن میرسونه از کمر میگذره وقتی شما به کمر میخوابی اون رگ تحت فشاره ...

اوای جدی؟نمیدونستم 

شاید بخاطر همونه شکم خیلی کوچیکه

امضات  صلوات فرستادم

ممنون عزیز دلم خوشحالم کردی😚انشالله خودتم حاجت روا باشی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
فقط به پهلو میخوابم هم راست هم چپ دکترم گفت پهلوی چپ ارجهیت داره به خاطر خونرسانی بهتر جفت

به پهلو که میخابید مایل به روی شکم نمیشید من به پهلو که میشم انگار عکس سه رخ میشم😂😂یه دوسوم میره پهلو چپ انگار نصف بیشتر شکمم رو زمینه