2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام و تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 57 پست
به نظرم پاپیچ شوهر بشی بری باهدش زندگی کنی بهتره، ولی توقعت رو باید بیاری پایین با همچین شوهری اگرم ...

من هیچ توقعی ندارم مثله قبلاً كه نداشتم فقط میخوام از خونه بابام برم.

این پاپیچ رو حتماً 

خداوندا سپاسگذارم .      
قربونت بشم همه مشکل دارن مال شما یکم بیشتر. درکت میکنم. انشالله شرایط جوری درست میشه غرق خوشبختی میش ...

انشالله عزیزم مرسی كه هستی منتظر اون روزها میمونم

خداوندا سپاسگذارم .      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیچ توقعی ندارم مثله قبلاً كه نداشتم فقط میخوام از خونه بابام برم. این پاپیچ رو حتماً 

فقط به این فکر کن یه خونه باهاش داشته باشی و یه خرجی هم بهت بده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
فقط به این فکر کن یه خونه باهاش داشته باشی و یه خرجی هم بهت بده

خرجیمو میده خیلی هم زیاد میده ولی نمیدونم چرا نمیخواد كار اقامت منو درست كنه

خداوندا سپاسگذارم .      
خرجیمو میده خیلی هم زیاد میده ولی نمیدونم چرا نمیخواد كار اقامت منو درست كنه

بازم خوبه دستتو خالی نمیزاره ،فقط سیریش شو بری باهاش تو یه خونه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
سعی خودمو میكنم اگرم نتونستم بیا كمكم كن    

😅😅😅😅😅😅😅😅من از پس مادر شوهر خودم بربیام هنر کردم

😅😅😅😅😅😅😅😅من از پس مادر شوهر خودم بربیام هنر کردم

اونو بیخیال انگار دیواره محلش نده هر چی گفت تو روش لبخند بزن اینقدر زورش میاد بعد دعوات میكنه جوابش نده خودش خراب میشه تو هم تو دلت كلی بخند 😅😅😅😅😅  

خداوندا سپاسگذارم .      
اونو بیخیال انگار دیواره محلش نده هر چی گفت تو روش لبخند بزن اینقدر زورش میاد بعد دعوات میكنه جوابش ...

اخه من نمیتونم همیشه جواب میدم به قول مامانم اگه جوابشو ندم می میرم

اخه من نمیتونم همیشه جواب میدم به قول مامانم اگه جوابشو ندم می میرم

ولی حال میده نه #😅😅😅😅😅 خوب شد كه شماها هستین دلم وا شد

خداوندا سپاسگذارم .      
ولی حال میده نه # ‍ 😅😅😅😅😅 خوب شد كه شماها هستین دلم وا شد

اره بابا دلم خنک میشه،ولی بعدش قیامت میکنه دروغکی به شوهرم میگه زنت به من فحش میده منم خودمو میزنم به اون راه دیگه خبره شدم😉😉😉😉😉