2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز همه برای جلوگیری از فاجعه بزرگ متحد شید

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 110 پست
لیست اولیه افرادی که بیانیه مجلس پیرامون موضوع سوابق تحصیلی را امضا نکرده اند طاهرخانی 0 ...

شماره های نمایندگانِ مجلس رو چرا اینجا قراردادید؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
به نظرم طرح خوبیه، خیلی از بچه ها آینده شون به خاطر این که سر دوساعت کنکور حالشون بد شد نابود شد، نم ...

اخه آدم چهار سال دبیرستان درس میخونه و بعد نتیجشو فقط توی چهار ساعت کنکور باید بگیره این ناعادلانه هستش

چون ممکنه توی اون چهار ساعت که کنکور داره برگزارمیشه داوطلب حالش بد بشه یا سرعتش در تست زدن کم باشه ووقت کمبیاره وخلاصه نتونه نتیجه زحمتشو اونجور که باید وشاید بگیره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح بدی نیست احتیاج به اصلاحات داره ولی باید دست کم از چهار سال آینده اجرا بشه تا بچه ها بفکر باشن

برای من که معلمم خوبه بچه ها درس خون میشن ولی میگم اگر امسال یا سال آینده اجرا بشه واقعا ظلمه

If you can dream you can do it...  
طرح خوبیه اتفاقا اینهمه عمرمون صرف میشه مدرسه میریم باید به درد بخوره بالاخره 4 ساعت کنکور میدیم این ...

یکم منطقی به قضیه نگاه کنین متوجه میشین در صورتی خوبه که تراز معدل هرسال با سال های قبل فرق نکنه یعنی 20 امسال یه ترازی بده 20 سال 95 ی تراز و یا اینکه اینهمه تقلب اتفاق نیفته و ....