2777
2789

دوست خوبم

اینکه همه جا حتی توی سپاه امام علی نخاله  وجود داره درش شکی نیست  شمر هم زمان امام علی توی سپاه ایشون شمشیر زد و زمان امام حسین جلوی امام زمان خودش ایستاد و اون فاجعه ابن ملجم در جنگ جمل درسپاه امام علی جنگید و در نهروان در سپاه دشمن بود روبروی امام علی

اما دوست عزیز از قدیم گفتن بخاطر به مجوس در مسجد رو نمیبندن

نمیشه ک انتظار داشته باشین هرکس نوای خدا رو تو گوشش بگن سریع انسان خالص و مخلص درگاه حق بشه ک

اینو درنظر بگیرین ک این لیاقت خود انسانهاست ک از شور حسینی به شعور حسینی برسه مقصر دم و دستگاه عزاداری نیست خییییییییلیاها رو همین دستگاه نجات داده عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اومدم پست بذارم ترکید . نریزین سرما ولی خانم اون شوهر اساسی غیرتی تو این شلوغیا که احتمال همه چی هست معمولا بیرون نمیره که این قیبل اتفاق ها پیش نیاد 🙄

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

موافقم عزیزم. ولی توی  این کارناوال هر سال وضعیت دختر پسرای خراب بدتر شده چرا؟

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

مجوس کلمه ای است که اعراب بر روی پیروان زرتشت گذاشتند و کل ایرانیها رو اون زمان مجوس خطاب می کردند و همین الانم اعراب برای تحقیر ایرانیان از کلمه مجوس استفاده می کنند، برام عجیبه که یک ایرانی هم از این کلمه استفاده می کنه، امیدوارم بفهمیم چه می گیم و از چه کلماتی استفاده می کنیم

والا اومدم پست بذارم ترکید . نریزین سرما ولی خانم اون شوهر اساسی غیرتی تو این شلوغیا که احتمال همه چ ...

چه ربطی داره نریم چون ممکنه متلک بندازند؟ 

من قبول دارم شوهرم غیر منطقی خون جلوی چشماشو میگیره .پدرمم اینجوری نیست. نمیدونم چکار کنم؟

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را
موافقم عزیزم. ولی توی  این کارناوال هر سال وضعیت دختر پسرای خراب بدتر شده چرا؟

گلم خارج از کارناوال عزا وضعیت بدتر نیست نسبت به قبل ؟

خیلی بی انصافیه ک بگیم این دسته ها و هییت ها باعث فساد هستن (صحبتی ک دوستمون کردن شاید از روی ناراحتی بوده)

اینطور نیست به نظر شما؟

نمیدونم شما تا حالا برخورد داشتین یا نه ولی خود من بارها شاهد تزلزل افرادی بودم توی این عزاداریها ک حتی به فکر پدرمادرشون هم خطور نمیکرد بچشون یه دفعه اینجور عوض بشه

مجوس کلمه ای است که اعراب بر روی پیروان زرتشت گذاشتند و کل ایرانیها رو اون زمان مجوس خطاب می کردند و ...

شرمنده عزیزم ولی این ضرب المثل مستعمل شده و در خارج از معنایی ک لغت داره جا افتاده در این مثل 

و در اون زمان هم به معنای کافر بکار برده شده و تعمیم داده میشه الانم و اصلا بحث نژادپرستی مطرح نیست گلم

در مثل مناقشه نیست دوست عزیز😉

من به شخصه اصلا از این تفکر جاهلیت نژادپرستی ک یه زمانی فقط در اعراب بود و الان گسترش پیدا کرده خوشم نمیاد

چه ربطی داره نریم چون ممکنه متلک بندازند؟  من قبول دارم شوهرم غیر منطقی خون جلوی چشماشو میگیره ...

ببین من اسم استارتر اون تاپیک یادم نیست و نمیدونم شما بودی یا نه . ولی بنظرتون منطقیه که بخاطر حرکت نادرست و زشت چند تا نوجوون عزاداری و عزادارن حسینی زیر سوال بره ؟ بنظرتون منطقیه که چون پوشیده ای و ایام محرمه توقع داشته باشی همه حتی کسایی که مثلا اومدن عزاداری حرمت این ایام رو نگه دارن ؟ اینا اگر عزادار واقعی بودن این رفتارشون نبود و ضمنا ما نمیتونیم از نظر من از همه توقع رفتار درست رو داشته باشیم .دقیقا همینجوری که خودتونم میدونین .‌حجم ناراحتی استارتر رو درک میکنم ولی توقعش زیاده بنظرم اگر اینقدر حساسه اره بنظر من خونه مینشست و از تلویزیون عزاداری رو تماشا میکرد و دعا میخوند بنظر من بهتر بود تا اینهمه برای خودش این قضیه سخت بگذره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه ربطی داره نریم چون ممکنه متلک بندازند؟  من قبول دارم شوهرم غیر منطقی خون جلوی چشماشو میگیره ...

🌻🌺🌻🌺🌻🌺

دوست خوبم، قشنگم، گلم

اونطور که من میدونم، و قطعا اشتباه هم نمیکنم ،این عزاداری برای مسلمانها فوق العاده مقدسه.

وقتی شما اسم این مراسم رو ( کارناوال) میذاری،!!! طبیعیه که فوق العاده خشمگین بشن.  و جوابهایی بهت بدن که شما هم ناراحت بشی.

دوست خوبم، اگر حرفهامون رو یک مقدار سنجیده و با دقت بیشتری مطرح کنیم، شنونده ی بیشتری هم خواهیم داشت😘😘😘😘😘

🌻🌺🌻🌺🌻🌺 دوست خوبم، قشنگم، گلم اونطور که من میدونم، و قطعا اشتباه هم نمیکنم ،این عزاداری بر ...

یه ذره واقع بین باشیم. اینجا که ما هستیم شبیه کارناواله.

اصلا شبیه عزاداری نیست بخدا.یعنی مردم حس غم نمیگیرند باتیپ های فجیع میاند دنبال هیات و آرایش های غلیظ و خنده و کرکر.