2777
2789
عنوان

چرا؟همتون جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست

اخر زمان عزیزم حتی ایمان و نماز خون هم داره کم میشه اعتقاد به خدا داره از بین میره

میگن تو اخر زمون ادما تشبیه به گندمی می کنه که اندازه یه انبار بزرگ گندم هست اونقدررر کم میشن ،اندازه یه نون باقی میمونه

خیانت

بی بند و بار

فاسد

بی نماز

بی اعتقاد

فراموشی خدا

مد کردن چیزایه بی ارزش و گناه

بی حیایی

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم

امشب شب تاسوعاست اما رفتم انگار مجلس عروسی بود دخترا وضعشون داغون واسه پسرااوندن پسراهم واسه دخترا

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای این که مردم از خدا دور شدن  راه و روش پیامبر رو فراموش کردن

و سیره اهل بیت

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

از بس مردم (از بعضیااااااا) ریا و ظلم دیدن نسبت به دین و امام زده شدن...واقعا بی دینی خیلی رواج پیدا کرده...من ناراحت پسرمم...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴

امشب یه پسره زیپ شلوارشو باز کرده بود مثلا درست کنه هی با کمربندش درگیر بود دختراهم هی واسش میخندیدن 

من تازگیا به دور و برم بی اهمیت شدم ولی امشب ک رفتیم خرید.یه دختره خیلی عجیب از پشت خودشو چسبوند به همسرم.منم رومو برگردوندم،دیدم رفتم سینه ی پسره.دوباره..آخرسر صدای ی زنه در اومد که چقد بی حیایی تو.خجالت میکشم از زن بودنم...اونم انگار نمیشنید.حساب کرد رفت 

کسانی که میگن میان ریاکاری میکنن و بقیه رو زده میکنن😊

من با اون ریا کارا هیچ کاری ندارم چون گناه بزرگی مرتکب میشن پس به کنار

ولی خدا بهمون عقل داده تا بریم فکر کنیم مشورت کنیم تحقیق کنیم نه اینکه با دیدن یه نفر که مسلمونه اشتباه میکنه زودی زده بشیم این ینی بی عقلی عزیز دلم 

پس چطور بعضی تفرقه اندازا میان کلیپ قمه زنی رو تو خارج پخش میکنن میگن اینارو ببینین اگه مسلمون شین باید اینکارو کنین ولی خیلیاشون مسلمون میشن چون عقلشون استفاده میکنن اصلا دلیل قانع کننده ای نیس بگیم فلانی اینکار غلطو کرد چون مسلمونه دیگه مسلمونی بده

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
کسانی که میگن میان ریاکاری میکنن و بقیه رو زده میکنن😊 من با اون ریا کارا هیچ کاری ندارم چون گناه ب ...

ماکه نگفتیم مسلمونی بده گفتیم چقد اینجور آدما زیاد شدن

ماکه نگفتیم مسلمونی بده گفتیم چقد اینجور آدما زیاد شدن

نه عزیزم خودشون فهمیدن کیو میگم چن نفر بودن گفتن