2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فک میکنم شما درست میفرمایید  چند جلسه رفتید

۶ جلسه باس.ن

۵ جلسه پهلو

قیمت هم‌بستگی به دور کمرت و با.سن داره... الان با سانت من شده ۱۰۰ تومن جلسه ای

اون موقع ها ۵۰ میدادم

اصفهان

من قمم درمانگاه بزرگمهر بهم گفته ده جلسه و جلسه ای ۱۴۰ هزار تومن 

ولی من فقط شکم و پشتم رو میخوام اون حدود دو سایز یا چهار پنج کیلو اونم به خاطر اینکه صورتم لاغر نشه رژیم نمیگیرم تاز یکم چاقتر شدم ۶۹ شدم ۶۳ تا ۶۵ باشم خوبم 

ممکنه بعد دوسه جلسه رفتن دیگه لازم نباشه برم ؟

عمل کردش اینه که میگه ما با این دستگاه چربی ها رو میشکنیم شما باید ورزش و رژیم بگیرید تا چربی از طریق ادرار و عرق بدن دفع بشه 

مال شما هم اینطور بود 

راستش دیگه حال رژیم گرفتن ندارم همیشه تو رژیمم 

یه سوال دیگه آیا بعد انجام اون قسمتا مستعد چاقی بیشتر هستن یا نه 

من قمم درمانگاه بزرگمهر بهم گفته ده جلسه و جلسه ای ۱۴۰ هزار تومن  ولی من فقط شکم و پشتم رو میخ ...

پس لطفا این کارو نکن که پول دور ریختنه

چربی شکست. خب کجا بره؟ وقتی شما نه ورزش بکنی نه رژیم؟ دوباره برمیگرده

این روش مال کسی هست که حوصله صرف وقت زیاو نداره و میخواد سریع تر جواب بگیره. از اون طرف هم میخواد به بدنش فرم بده... اگر رفتی و ورزش نکردی، اب نخوردی، رژیم نگرفتی، شاید لاغر بشی اما چربی خون میگیری... 

پس بی خیال

رژیم در حد متوسط باید بگیری. روز درمان اب زیاد باید بخوری. روز درمان ترجیحا پروتئین نباید بخوری... 

ورزش هم در حد روزی نیم ساعت پیاده روی 

تا چربی دفع بشه...

در مورد سوالت هم اگه رعایت کنی بازگشت نداره... من دو ماه بعدش باردار شدم. تا اخر بارداری گودی کمر داشتم. اضافه وزنم هم ۹ کیلو بود. و بعد زایمان هم مثل قبل شدم دوباره 

کلا راضی بودم

اما مرکز خوب برو که درجه دستگاه را کم نگذارن تا جلساتت زیاد بشه. یا بلد نباشه و پوستت را بسوزونه

پس لطفا این کارو نکن که پول دور ریختنه چربی شکست. خب کجا بره؟ وقتی شما نه ورزش بکنی نه رژیم؟ دوباره ...

اتفاقان اهل ورزشم وهر روز حتما یک تا یک و نیم ساعت ورزش زومبا یا پیلاتس یا فیتنس و حتی حرفه ای رقص انجام میدم دیگه از رژیم گرفتن خسته شدم اینکه یه برنامه غذای بگیرن دستم طبق اون عمل کنم خسته ام عاشق پیادهروی و ورزشم اینجا هم که گفتم میشه گفت جای معتبری به نظر شما تو چند جلسه انجام میشه برای من ممکن جلساتش از ده جسله کمتر بشه؟ 

یکی ام به خاطر صورتم که خیلی بهم نمیاد وقتی لاغر میشه 

پس لطفا این کارو نکن که پول دور ریختنه چربی شکست. خب کجا بره؟ وقتی شما نه ورزش بکنی نه رژیم؟ دوباره ...

سلام عزیزم خواستم بپرسم میگن این کار عوارض داره مخصوصا واسه بارداری .راسته؟

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه