2777
2789

خواهرم .

واقعا تمیزه وقتی میرم خونشون برمیگردم به جون خونم میوفتم😁

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر خواهرم.خیلی زن تمیزیه .هم به خودش میرسه.هم به خونه و زندگیش.اگه بری خونش انگار رفتی خونه تازه عروس.خودشم حسابی ترگل ورگل و تمیزه.همیشه طلا میندازه.ارایشگاه میره.خیلی هم پولدار نیستنا.معمولین.

تقدیر بی تقصیر نیست......

خودم بااینکه تمیزم ولی راضی نیستم ازکارخودم

خواهربزرگم داداشم عمه کوچیکم دخترعموهام وزنداداشم عروس عموم ازنظرتمیزی فوق العاده ان 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

خیلیا فقط فکر میکنن. خودشون تمیزن

در حالی که اصلا اینطوری نیست😊

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

داداش بزرگم و عروسمون. اوف اینقد خونشون تمیز و با سلیقه چیده شده.... همه چی برق میزنه

عوضش خودم اینقد شلختم ک حد نداره😂😂😂البته الان ک حاملم اینجور شدم فوری کمر درد میگیرم....

فک کنم عروسمون تو تاپیک کثیف ترینا منو بگه😂😂😂😂

کلا خانواده ایی همه تمیزن 

هم خانواده مامانم هم بابام

خانواده شوهرمم ای بد نیستن

ولی نمیدونم من ب کی رفتم انقده شلخته نامرتب

تو خونمون سگ میزنه گربه میرقصه😁

یه ظرف میخوام بشورم جونمو انگار میخوان بگیرن

بقیه کارام نگم بهتره😁

شوهرمم اخر از دستم دق میکنه

انقده خوشم میاد از اینایی ک خیلی تمیزن

کلا خانواده ایی همه تمیزن  هم خانواده مامانم هم بابام خانواده شوهرمم ای بد نیستن ولی نم ...

در راستای بقیه ی حرفام😁

پارسال رفتیم قم جمکران با خاله هام واینا بعد خوده اتوبوس 

اگه تو مسیرش باشه واسه برگشت هرکیو هرجا بخواد پیاده میکنه

همیشه اینجوری بود

تا پارسال واسه برگشت یه جا پیادمون کرد گفت نه من نمیبرمو مسیرم نیستو دیگه ساعت چهار صبح بود ماام ۶هفت نفر بودیم

مجبور شدیم بریم خونه خالم ک نزدیک تر ب اون جا بود

وای وقتی رفتیم خونشون بررق میزد از تمیزی حتی یه لیوان اینور اونور تر نبود  

انقده حال کردمم

گفتم حالا اگه من بودم خونمون پکیده بود ابروم میرفت 

اخه یه جا میخوام برم کل خونه رو زیر رو میکنم مخصوصا کمد لباسیمو

ماهم عیدرفتیم یه روستاموقع ظهررفتیم سرویس مسجدبه دلیل تعمیرات بسته بودرفتیم خونه ی همسایه ی مسجدوای خونش برق می زدوسایلش ساده بودولی بسیارتمیزدوتابچه هم داشت یکیش زیریکسال یکی چهارساله بعداینجاتاهرچی شدمیگن نی نی داریم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم