2777
2789
عنوان

جاریم درحقم خیلی بدی کرد

369 بازدید | 11 پست

بچه ها جاریم خیلی منو اذیت میکنه دوتایشون بدیم همش میگن درصورتی ک من ب جون بچه هام هیچ کاری باهاشون ندارم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا جاریام با مادرشوهرم میشینن من جدا همش بد منو میگن پیش مادرشوهرم 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
دوتا جاریام با مادرشوهرم میشینن من جدا همش بد منو میگن پیش مادرشوهرم 

حسادت میکنن؟اونا شاید فرهنگشون با شما فرق میکنه

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

بخدا کاری ندارم چهارتا بچه داره جاری اولیم همه رو میفرسته خونه من جرات بیرون کردنشونم ندارم ولی دختر من تا بره خونشون خودش بیرونش میکنه

جاری دومیم اینقدر ازطرف من رفته بود دروغ گفته بود ب خواهرشوهرام ومادرشوهرم ونم خیلی حرفا بهم گفته بود از اونا ولی من خبرکشی نکردم حرفاشو فقط بخدا واگذارش کردم کار دیگه ازم برنیومد 

ولی متاسفانه خدا هم برام کاری نکرد اونا باهم خوب و خوشن من اینجا غریب افتادم با ی شوهر لجباز