2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگر عروس مادر شوهر را دعوت کنه و مادر شوهر هم خودش عروس را دعوت کنه یه جور محبت دیگه هست.... هرچند در ظاهر فرقی هم نمیکنه که به کی گفته بشه و در باطن خیلی تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
استرس دارى با مادرشوهرت تلفنى حرف بزنى؟ من با خواهرشوهرم اين مشكلو دارم، زنگ كه بزنه شمارشو كه ميبين ...

مع من كلان با تلفن حرف زدن واسم خيلي پر استرسه هر وقت تلفن زنگ ميزنه دلم نميخواد حرف بزنم كلان به تلفن فوبيا دارم كم با تلفن حرف ميزنم ،تلفن خونه كه اصلان موبايلمم سعي ميكنم جواب ندم يا مسيج بدم يا پي ام ولي تلفني يا حتي تو ت لگرام هم ويس نميزارم 😖

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مع من كلان با تلفن حرف زدن واسم خيلي پر استرسه هر وقت تلفن زنگ ميزنه دلم نميخواد حرف بزنم كلان به تل ...

منم تاحالا يادم نمياد تو تلگرا م برا كسى ويس گذاشته باشم، فكر ميكردم فقط من اين مدلى ام