2777
2789
سلام خانواده شوهر منم همینجورن به نظر من اگه شوهرتون بگه من نمیدونم برنامه چیه و با شما هماهنگ کنن خ ...

من اگه خانواده شوهرم زنگ بزنن رو گوشیم جوابشونو نمیدم مگه اینکه شوهرم پیشم باشه هی بگه جواب بده. همیشه هم تو گوشی شوهرم میذارمشون داخل بلک لیست خودش میره در میاره😅😅😅😅😅 خودش میدونه خوشم نمیاد ازشون😅😅😅😅

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولش اینه به شما زنگ بزنن ولی خوب مهمم نیس اگه خودشون با عکس این قضیه اوکی باشن

من همه به خودم میگن جز جاریم که کلا حسودی میکنه و چش دیدنمو نداره  همیشه شوهرش به شوهرم میگه و ماهم نمیریم چون اگه مهمونی کسی خودشو شخصا دعوت نکنه نمیره منم متقابل به مثل میکنم باهاش

به شوهرم ميگه تا حالا به من نگفته خيلي زن ماه و خوبيه مهم هم نيست و بهتر كه به شوهرم ميگه چون من فوبياي با تلفن حرف زدن دارم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ول کنید بابا بیخیال  ی شام و ناهار برین بخورین و پاشین بیاین خونتون دیگه  چقد همه تحت جو ...

منو اگه با چوب بزنن تا دعوتم نکنن لب به غذا تو خونه هیچکس نمیزنم. یه شب از سرشب تا اخرشب اونجا بودیم خودشون قیمه خورده بودن یه عالمشم رو گاز بود بعد اصلا به ما نگفت شام خوردین یا نه. وقتی پاشدیم بیایم  گفت میخواین یه نیمرو درست کنم بخورین منم گفتم نععععع 😞😞😞😞😞 ولی از لحاظ پولی همش در حال تیغ زدن شوهر منه بعد میده دخترای لاشخورش میخورن و میرن 

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍

اين كه چيزى نيست مادرشوهر من براى بالشتاى خونم بخواد روكش بدوزه به شوهرم زنگ ميزنه كه چه رنگى باشه، براى شام كه دعوت كنه به شوهرم زنگ ميزنه، كادو براشون بگيريم از شوهرم فقط تشكر ميكنن

به شوهرم ميگه تا حالا به من نگفته خيلي زن ماه و خوبيه مهم هم نيست و بهتر كه به شوهرم ميگه چون من فوب ...

استرس دارى با مادرشوهرت تلفنى حرف بزنى؟ من با خواهرشوهرم اين مشكلو دارم، زنگ كه بزنه شمارشو كه ميبينم دوس ندارم جواب بدم استرس ميگيرم صداشو ميشنوم

منو اگه با چوب بزنن تا دعوتم نکنن لب به غذا تو خونه هیچکس نمیزنم. یه شب از سرشب تا اخرشب اونجا بودیم ...

بله دعوت کردن ی بحث جداست،یا اینکه اینجوری رفتار کنن که شما میگی من بحث استارتر رو میگم 

اینکه دعوت کنن ولی به شما بگن دعوت کردن یا به شوهرتون خب چه فرقی داره دعوت دعوته دیگه!

مامانم همیشه زنگ میزنه به زنداداشم و اونم میگه من اول با شوهر جان مشورت کنم بعدا بهتون اطلاع میدم که احتمال ۹۹ درصد هم میان خونمون 😂😂

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱