2777
2789

من تا حالا چندبار گفتم به خودم بگید بازم محل نمیده به من نمیکه به هسمرم میگه اعصابم بهم ریخته منم میخوام دیگه دعوتشون میکنمب ه شوهرم بگم بهشون بگه من اصلا نگم

برا من مهم نیست . تو و شوهرت  زندگیتون مشترکه دیگه عزیزم سخت نگیر

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شوهر

چون تلفن رو اکثر اوقات از برق میکشم گوشیمم سایلنت میکنم تا پسرم ک خابید بیدار نشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مادرشوهر من تاحالا دعوتمون نکرده.میگه خودتون بیاین

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

عموما به شوهرم. فرقی نداره برام. یه خاله هم داره مدل دعوت کردنش همینه که به شوهرم میگه منم مهم نیست برام من و اون نداریم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست....خیلی خیلی قدیمی بودم ترکوندنم که جانی تازه بگیرم