2777
2789
عنوان

دردو خونریزی بعدازسقط

143 بازدید | 8 پست

من ۶هفته ام بود که با قرص اقدام به سقط جنین کردم.با ۶تا قرص.با قرص ۵خونریزیم شروع شد.دوتا لخته خون بزرگ خارج شد.بعد هم خونریزی پیرودی داشتم .وحتی از پیرودیمم کمتر بود.روز دوم نزدیکی داشتم.وقرص LDخوردم.فرداش دل درد شدید و خونریزیم زیاد شده.دلیلش چیه؟چیکار کنم؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۵
0
0%
۵
0
0%
۵
0
0%

سقط نباید تا یکماه رابطه کامل داشته باشی چون دهانه رحم بازه و عفونت میگیری و....

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خونریزیم خیلی کم شده بود.ینی ممکنه درد از این نباشه که جنین کامل خارج نشده؟

خب کم شه تا ده روز خونریزی داری بقایای جنین هم واسه خیلیها یکماه بعد دفع میشه همون موقع که کلش دفع نمیشه دوهفته دیگه برو سونو ببین جیزی نمونده اگرهم مونده باشه بااولین پریود میاد  خیلی کار خطرناکی کردی 

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
خب کم شه تا ده روز خونریزی داری بقایای جنین هم واسه خیلیها یکماه بعد دفع میشه همون موقع که کلش دفع ن ...

عدم اگاهی و بی تجربگی باعث خیلی از مشکلاته.اخه دردم اروم شده بود بعداز نزدیکی شدید شد ممکنه این درد به خاطر اون باشه؟

عدم اگاهی و بی تجربگی باعث خیلی از مشکلاته.اخه دردم اروم شده بود بعداز نزدیکی شدید شد ممکنه این درد ...

اره چون دهانه رحم بازه تا یکماه رابطه کامل نداشته باشین حتما هم برو دکتر واست انتی بیوتیک بنویسه حتما بری

اخه خونریزیم خیلی کم شده بود.ینی ممکنه درد از این نباشه که جنین کامل خارج نشده؟

منم دیشب سقط کردم... مگه بیمارستان نرفتی؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤