2777
2789

حدود يك ماه هست كه از شهرستانهاي مختلف با شماره تلفن خونمون تماس ميگيرن،ميگن برامون پيامك اومده كه بُنِ كالا بهمون تعلق گرفته،و اين شماره رو دادن كه برايِ دريافتش با اين شماره تماس بگيريد.يعني شماره ي خونه ي ما،نميدونم كدوم موجودِ مردم آزاري اينكارو كرده،هم دلم برايِ اونايي كه زنگ ميزنن ميسوزه هم خودم ديگه كلافه شدم ازين همه تماس،چطوري بايد پيگيري كنم؟كسي ميدونه با چه شماره اي بايد تماس بگيرم؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

اخی

خونه خواهر من یه زمانی دانشگاه ازاد اسلامی بود هی زنگ میزدن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

از طریق مخابرات شماره ای که پیامکو فرستاده پیگیری کن. از یکی که زنگ میزنه شماره رو بپرس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خونه خواهر من یه زمانی دانشگاه ازاد اسلامی بود هی زنگ میزدن

خونه ي ما ب خدا پنج شش سال ساخته،قبلا هيچي نبوده

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خونه ي ما ب خدا پنج شش سال ساخته،قبلا هيچي نبوده

اونام هیچی نبوده اشتباه میگرفتن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
از طریق مخابرات شماره ای که پیامکو فرستاده پیگیری کن. از یکی که زنگ میزنه شماره رو بپرس

شماره ي مخابرات از توو نت پيدا كردم،اصلا وصل نميشه😤

خونه‌ی ما هرروز زنگ میزدن میگفتن مخابراته؟😐😐

به خدا دوسالِ كه ما اينجاييم هر چند روز يكبار زنگ ميزنن سفارش غذا ميدن،اون كم بود اينم اضافه شده،اخه دلم برايِ اونايي ميسوزه كه ب هوايِ بن كالا زنگ ميزنن،حتما آدمايِ محتاجي هستن