2777
2789

وزن جنین در اول هفته 38 ، سه کیلو و ششصده. زایمان طبیعی میشه بازم؟

دیگه همگی در جریانید که جدیدا پزشکا سزارین نمیکنن و میگن طبیعی . منم چون مشکل خاصی نداشتم از اول دکترم گفت باید طبیعی بیاری. بچه اولم هست. کلاسها و ورزش ها رو رفتم و کمی هم توخونه انجام میدادم . ماما همراه هم گرفتم و باهاش در تماسم  . اول هفته 38 با معاینه لگنی بهم گفت لگنت عالیه و دهانه رحمتم یک سانت باز شده.... کلا تو بارداری تا الان 20 کیلو اضافه کردم. ویار هم نداشتم از اول خداروشکر.الان 84 کیلیو هستم

دیروز که اول هفته 38 بودم بعد معاینه رفتم سونوگرافی اونجا گفت وزن جنین 3600 هست. الان تو نت خوندم هفته ایی 200 گرم رشد میکنه. به پزشکم گفتم اگه تا زایمانم 4 کیلو بشه بازم باید طبیعی بیارم ؟ گفت اره تا 4 و نیم کیلو باید طبیعی بیاری

حالا میترسم. نمیدونم واقعا این وزنی که سونوگرافی گفتش درسته؟ دوستانی که 38 هفته رفتن سونو وزن بچشون موقع بدنیا اومدن چقدر بود؟ تو چند هفته نی نی هاشون بدنیا اومد؟

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه اولمو آخر هفته 38 اورژانسی زایمان کردم همون روز سونو کزدن قبل از زایمان وزنش بالا بود دکتر میگفت فکر نکنم دیگه زیاد وزن بگیره ازش پرسیدم مگه نمیگن آخرا زیاد وزن اضافه میکنه گفت نه این کلی نیست اصلا نمیشه پیش بینی کرد 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

اگه لگنت خوبه به 4کیلو نمیرسه وزنش میتونی! 

که من کلا به هیچ کس زایمان طبیعی رو توصیه نمیکنم انقد بدبختی کشید خونوادمون سر همین طبیعی اجباری

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اخرین سونو ک رفتم ی روز قبل زایمانم بود 

وزنو 3350 گفت دقیقا با همین وزن بدنیا اومد

دکتر منم گفت 4 کیلو ب بالا سز میشه تازه ب شرطی ک لگن مادر خیلی مناسب نباشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

ببین وزن بچه یه مسئله ست دور سر و کلا نوع جثه بچه خیلی تو زایمان تاثیر داره بچه های من هر دو بالای چهارکیلو بودن ولی اولی خیلی درشتتر از دومی به نظر میومد دور سرش حتی سایز پاش و اندازه دستش از بچه دومم بزرگتر بود

بخصوص دور سر بچه خیلی مهمه 

واسه من ۳۲۰۰ بود موقع بدنیا اومدن ۳۵۰۰ بود

صبح سونو کردم عصرش سزارین اورژانسی شدم

میخوام بگم همینی ام که نشون میده کمتر از مقدار واقعیه

یعنی الان بچتون همون حدودای ۴ کیلوئه

من تو دو هفته بچم نزدیک نیم کیلو بیشتر وزن گرفت 

خدا حفظش کنه عجب توپولی شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من یبار یه مقاله انگلیسی میخوندم در همین مورد بود

نوشته بود هر بچه ای با بدن مادر خودش جوره 

یعنی هر شکل سر و بدن و وزنی که داره به لگن مامانش میخوره

مهم نحوه زایمانه 

من خودم اصلا دوست نداشتم سزارین بشم حالا به دلایلی مجبور شدم

واسه من ۳۲۰۰ بود موقع بدنیا اومدن ۳۵۰۰ بود صبح سونو کردم عصرش سزارین اورژانسی شدم میخوام بگم همینی ...

به دوست من گفته بود 3900 یه هفته بعد به دنیا اومد 3100 بیخودی سزارین شد بیچاره 

هم سونوگراف ها خطا میکنند هم دستگاهها ممکنه اشتباه نشون بدن 

نمیدونم والا . من  الان ترس اینو دارم برم درد طبیعی رو بکشم و نتونم طاقت بیارم....

البته چون بچه های مامانه خودمم درشت بودن دو تا خواهراام بالای  کیلو بودن و من سه کیلو هفتصد. اما اصلا فکر نمیکردم این درشت باشه.... دعا کنید اگه درشت بود سزارینم کنن.

خودم فکر میکردم 3100 اینا باشه موقع زایمانم.

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم