2777
2789
عنوان

دندانپزشک

559 بازدید | 18 پست

سلام دوستان چقدر خوشحالم که به جمع شما پبوستم و کلی از راهنمایی های شما مامانهای خوشگل استفاده کردم . میشه خواهش کنم یه دندونپزشک خوب که کار زیبایی هم انجام بده معرفی کنید. ممنون

عزیزم جهت اطلاع بگم الان تاپیک میزنی کسی نیست که راهنمایی کنه بزار بعد ناهار و همچنین اسم شهی که هستیم بنویس هزارجا دندانپزشک هست😁

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
عزیزم جهت اطلاع بگم الان تاپیک میزنی کسی نیست که راهنمایی کنه بزار بعد ناهار و همچنین اسم شهی که هست ...

عزیزم سلام انتظار ندارم الان پاسخ بدن . شیفت شب کار میکنم الان موقع استراحتم بود . تهران هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برای زیبایی دندان میخاید، و براتون مهمه که دکتر خانوم باشه و از بهترین و مطمئن ترین برندها استفاده کنه، من دکتر زهرا طهوری رو پیشنهاد میکنم. خودم بعد از دوران بارداری و زایمان لمینیت انجام دادم و بسیار راضی بودم از کارشون و همچنین اخلاق و برخورد پرسنل

آدرسشون هم میدان ونک هست  و توی طرح نیست و پارکینگ هم در اختیار بیمارها قرار میدادن

دکتر امین رضا چلبیانلو ، جراح دندانپزشک و تهیه کننده سینما (فیلم های اب، اتش ،باد و خاک و فیلم سینمایی چهار) دارای مدرک فلوشیپ و مسترشیپ جراحی پیشرفته ایمپلنت از امریکا و عضو انجمن ایمپلنتولوژی امریکا

دکتر بهنام نصیری جم و خانم دکتر شهدی نژاد همسرشون دکترای فوق العاده ای هستن. هم کارای درمانی انجام میدن و هم کارای زیبایی دندون. تو کارشون خیلی مهارت دارن و تمیز کار میکنن. در کنار درمان و زیبایی آموزش بهداشت دهان و دندان هم بدون دریافت هیچ هزینه ای دارن. من فکر میکنم تنها مطبی هست که اینقدر برای بیمارانشون وقت میذارن و بهداشت بیماران براشون مهم هست. از نظر وقت دهی هم بسیار منظم هستن و معطلی زیادی نداره. آدرس مطب میدان آرژانتین بلوار بیهقی خیابان دهم غربی پلاک 4 شماره تماس 09905362036 - 88533984

سلام عزیزم، من یک دندانپزشک خوب و مجرب می شناسم دکتر ندا هادی . کارش خیلی خوبه و پزشکی هست که تمام خونوادم بهش مراجعه میکنن و ازش راضی هستیم. خیلی خوش برخورده و  دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته.     

آدرس و شماره تماس مطب اش هم براتون میزارم:

تهران،شريعتي،ضلع شمال شرقي پل سيدخندان،ساختمان٢٤،طبقه اول غربي،واحد٥

شماره های تماس
(021) ️22869840 -26702787

اینایی ک میگم فقط برو نمونه کارهاشو ببین: دکتر مونا کشکولی فوق تخصص دندانپزشکی زیبایی ( تو سایتش نمونه درمان هاش هست)

دکتر مژگان آزادخواه که از دکتر کشکولی کمتر نداره 

و سوم کلینیک تریدنتال و دکتر هانیه حقیقی که اینم معروفه و کارشون خوبه

یا خدا چقدر تبلیغ😐😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️