2777
2789
آفرین چند بودی چند شدی با قدت .من چند کیلو از وزن ایده آلم بیشترم ولی همه میگن لاغرتر نشو اینطوری عا ...

من 76.600 بودم الان 57باید بشم 53😢واقعا 4کیلو اخر نمیاد پایین عصبیم کرده. خب چرا میخواید کم کنید صورتتون ممکنه خراب شه بیشتر کم کنید حیفه سعی کنید همین وزن رو ثابت نگه دارید عالی میشه. 

❤️😍
اهاپس حتما استپ کرده بدنت یمدت رژیم فشرده بودی الان بدنت مونده سر یه وزن کم نمیشه سعی کن فعالیتتو زی ...

چشم از فردا سعی میکنم برم بدوام ایشالا تاثیر داشته باشه 

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 76.600 بودم الان 57باید بشم 53😢واقعا 4کیلو اخر نمیاد پایین عصبیم کرده. خب چرا میخواید کم کنید صو ...

خیلی کم کردی آفرین .ولی بقول اطرافیان وزن ایده آل همیشه قشنگ نیست .من الان تناسب اندامم عالی شده  با اینکه اضافه وزن دارم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
خیلی کم کردی آفرین .ولی بقول اطرافیان وزن ایده آل همیشه قشنگ نیست .من الان تناسب اندامم عالی شده &nb ...

آخه اندررر چاق بودم میخوام اقلا بشم 53 که یک کیلو چاق شدم اقلا شده باشم 54نزدیک 60 نشم اصلا 

❤️😍

منم الان میخوام ۶ ۷ کیلو کم کنم نمیشه من ۸۵ بودم شدم ۵۲ بعد عمل سینه ام شدم ۶۱ و تکون نمیخوره وزنم البته دیگه جون قدیم رو ندارم برای رژیم.حتما در کنار رژیم ورزش یا لااقل پیاده روی رو انجام بده برای رژیم هم فقط جایگزین کن لازم نیست حجم رو کم کنی مثلا به جای روغن آفتابگردن از کنجد یا زیتون یا هسته ی انگور استفاده کن نون جو به جای نون سفید ماکارونی و برنج قهوه ای جای سفید عسل به جای قند و شکر هر مواد غذایی رو که میخری حتما کم چرب بخر با سالادت جای سس سرکه سیب بخور

منم الان میخوام ۶ ۷ کیلو کم کنم نمیشه من ۸۵ بودم شدم ۵۲ بعد عمل سینه ام شدم ۶۱ و تکون نمیخوره وزنم ا ...

چشم عزیزم. دقیقا منم عین شما شدم بدنم بنیه ی قبل رو نداره خیلی ضعیف شدم و زود زود گرسنم میشه توانم کم شده 

❤️😍