2777
2789
عنوان

بابام دیروزتصادف کرد

214 بازدید | 23 پست

اومدخونه من بدبخت مثلا بامامانم وخواهرزاده ام ازشمال.یه زنه وحشی باسرعت زیادمیادتوپیاده روجفتشونوباهم میزنه.ازکلانتری ب مازنگ زدن تامارفتیم بیمارستان صدبارمردیم وزنده شدیم بس ک گریه کردیم خودمونوزدیم رفتیم دیدیم خواهرزاده ام چندتاخراش جزیی برداشته بابای بیچاره ام صورتش خونین ومالین روتخت

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابام ۶۷ سالشه سرش شکستگی عمقی ورداشته بود استخون رانش زده بودبیرون همه جای بدنش کبود زخمی

همون لحظه خونواده شوهردختره اومدن رضایت بدین انقدربی شرفن بابای من تواووضع

بابام ۶۷ سالشه سرش شکستگی عمقی ورداشته بود استخون رانش زده بودبیرون همه جای بدنش کبود زخمی همون لحظ ...

قلبم به درد اومد عنوانت رو خوندم شفای هر چه سریعتر پدرت ان شاله⚘🌷

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

منم حسابی شستمشون توبیمارستان بیرونشون کردم گفتم بیاین واسه رضایت قلم پاتون شکسته اس.بعدزنه پرو پرووداشته گفته من چندباربوق زدم خودشون کنارنرفتن

بابام ۶۷ سالشه سرش شکستگی عمقی ورداشته بود استخون رانش زده بودبیرون همه جای بدنش کبود زخمی همون لحظ ...

اخی خدا شفاش بده 😢

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
قلبم به درد اومد عنوانت رو خوندم شفای هر چه سریعتر پدرت ان شاله⚘🌷

مرسی عزیزم❤