2777
2789

روز تاسوعا نظرى ميديم هر سال ،،شوهرم مغازه داره ولى وضيعت اونقد بده كه نميتونه برسونه ،ميگه النگوهاتو بده بفروشم ٦تا النگو دارم كه با نرخ امروز ٣٠ميليون در مياره ،ولى تنها پسندازم نه خونه دارم به اسمم نه ماشين ،،وضع پدر شوهرمم خيلى خوبه ولى اصلا كمك نميكنه مغازه اون أجاره هستيم ماهى ١٢ميليون اجاره ميگيره ازمون خرج ميكنه همشو،،الانم ميدونم كه نقشه اونه فروختن النگوهام،چى كار كنم من كمك كنين،راه ياد بدين

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نذر باید اندازه داراییباشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خوب برا نذرى مبخواد بفروشه،خوب دلت نيس نده از مال بقيه كه نذرى نميدن طلام برا زنه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بگو زورت نكردن واسه پز و چشم و همچشمي سرمايه من رو به باد بدي 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

نداره خوب نده حالاامام حسین چه زوری داره بهش که براش نذری بدین امسال ندارین خوب انشاالله سال بعدبدین

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔