2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم این ماه اینطوری شدم...کلیم پول دارو گیاهی دادم همه ب فنا رفت قشنگگگگگگ پریود شدم

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
والا منم این ماه اینطوری شدم...کلیم پول دارو گیاهی دادم همه ب فنا رفت قشنگگگگگگ پریود شدم

خسته شدم از دکترم.ماه قبل لکه بینی داشتم میگه خیلی خوبه یعنی تخمک گذاری داری.

حالا این ماه خونریزی دارم.

سلام دوست عزیز من الان ۶ماهه که پروژسترون میخورم

من دقیقا همین مشکل شما روپیدا کردم ورفتم دکتربهم گفت مشکلی نیست احتمالا دیواره رحمت نازک شده ولی شما قرص رو بخور قطعش نکن تانظمش بهم نخوره 

میتونم بپرسم شما مشکلتون چی هست؟چندسالتونه؟

خدایاشکرت که هواموداری  

خونریزیت تا چه حده؟یعنی لباستو کامل کثیف میکنه و در حد پریود زیاده؟ آخه منم همینطورم اوایل لکه بینی زیاد بود اما الان یه ساله خونریزی هست؟ بعضیا هم میگن خوبه یعنی واقعا تخمک‌گذاری دارم اما تا این حدش رو نمیدونم 

سلام دوست عزیز من الان ۶ماهه که پروژسترون میخورم من دقیقا همین مشکل شما روپیدا کردم ورفتم دکتربهم گ ...

اره به منم پروژسترون داده بود 

من پریام منظمه ...دیگ‌نخوردم میترسم...

تو یهدماه دوبار پری شدم دیگ جونی نمونده برام اینقد خونریزی کردم

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
سلام دوست عزیز من الان ۶ماهه که پروژسترون میخورم من دقیقا همین مشکل شما روپیدا کردم ورفتم دکتربهم گ ...

بیست و سه سالمه عزیز.تنبلی تخمدان داشتم و نامنظمی پریودی پنج ماه پیش رفتم دکتر مدروکسی بهم داده.مصرف میکنم.پریودی هام منظم شده.تنبلی تخمدانم هم کمتر شده یعنی  تخمدان سمت چپ دیگه چیزی نیست ولی راست دو سه تا فیلیکول هنوز هست.میخوام برای بارداری اقدام کنم.که روز تخمک گذاری امروز هست و اونم که فعلا پرررر با این خونریزی

خونریزیت تا چه حده؟یعنی لباستو کامل کثیف میکنه و در حد پریود زیاده؟ آخه منم همینطورم اوایل لکه بینی ...

اره دکتر منم همینو بهم گفت.میگفت تازه خوشحال باش که اینجوری میشی یعنی تخمک گذاری شده.خب اخه وقتی نمیتونم اقدام کنم.برا چی خوبه😭

بیست و سه سالمه عزیز.تنبلی تخمدان داشتم و نامنظمی پریودی پنج ماه پیش رفتم دکتر مدروکسی بهم داده.مصرف ...

منم توی اقدام هستم ودقیقا مشکل شما برای من پیش اومد خیلی ترسیدم ولی دکترم باخونسردی گفت چیزی نیست ولی قرصتو ادامه بده

خدایاشکرت که هواموداری