2777
2789
پریودام نامنظمه هر کاری که بگین کردم ولی درس نشده و تنها دلیلشم استرسه
فقط مونده سونوی واژینال که میترسممممممممممم
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو مو بیشتر توضیح میدی؟
من دوره هام 60 روزه شایدم بیشتره.....الان به زور پریودم
دکتر گفته روز 5 پریودی بیا ....چیکار کنم؟؟؟؟؟میترسممممم
تازه دکترم آقاست
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
خوب برای اینکه راحت تر باشی برو پیش یه دکتر خانوم چون تا زمانی که دکتر خوب و متخصص خانوم هست جایز نیست پیش مرد بری . ولی کلا موقع سونو نگاه نمیکنن به اون ناحیه دستگاه رو وارد میکنن بعدم به مانیتور نگاه میکنن .

اصلا هم سخت نیست باید ریلکس باشی و خودتو رها کنی همین .
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
من دکترم مرد بود منشیش گف خودت انجام میدی اشکالی نداره......حالا موندم برم یا نه؟؟؟چه چیزایی رو مشخص میکنه سونوی واژینال؟
یک دستگاه باریک و دراز داره که روش یک ژل مخصوص می ماله و از دهانه واژن داخل بدن میکنن

البته درد نداره

ولی دکتر مرد
خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین
سما این دکتره خیلی خوبه برا همین میرم وگرنه همسریمم قبول نمیکرد تا اینکه منشیش گف خودت انجام میدی