2777
2789
عنوان

لاغری

345 بازدید | 29 پست

سلام،خانم ها کسی میدونه واسه لاغری ؛فقط شکم و پهلو چه قرصی خوبه؟

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مبارزه با تنبلی😂😂😂شنیدم زنجفیل تازه خوبه البته  اگر طبعت گرم نباشع.اخه قرص بدبخت از کجا ...

خخخخخخ صورتم جوش میزنه گاهی اوقات میگن طبعت گرمه پس نباید زجفیل بخورم؟

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

عزیزم محصولات فوراورلیوینگ امریکا که کاملا گیهای و متشکل از ژل آلوئه وراست عالیه.خیلی از اطرافیان من استفاده کردن نتیجه گرفتن.البته در کنارش ورزش هایی ام هست انجام بدی برای مشاوره در خدمتم.

قرص و دارو نخور..سالم غذا بخور و ورزش کن...

آخه چقد ورزش 

😑😑😑😑😓😓😓😥😥😥😥😥😥

چالش سی روزه شکم و از بازار دانلود کن خیلی عالیه باهاش ورزش کن  برنجم فقط هفته ای دوبار اونم ۵ قاشق بخور نشاسته و نونم کمتر بخور اگه دوست داشتی بیا تاپیک چالش لاغری بامداد خمار بچه ها بیشتر راهنماییت میکنن اینم لینکشhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم?postId=69046877

یه رژیم درست حسابی بگیر(کامل رعایت کن خواهشن) شنا هم برو عالیه شنا کردن

آخه رژیم سخته .مثلا من میخوام خیلی راحت وزن کم کنم.نه که به خاطر رژیم غذایی برم هرروز شیر بخرم خرما بخرم .کرفس بخرم.سینه مرغ بخرم و ... 😊😊😊😥😥😥😥😥

کالری شماری کن  رژیم خاصی هم نمیخواد

چه جوری🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

اسلیمکس حلقه م بزن

قرصه؟

بیا تاپیک بامداد خمار  من خودم خیلی راحت بدون دردسر خاصی ۹ کیلو کم کردم

چه جوری ؟

بیام عضو شم؟

بعد چی بگم ؟

راهنمایی میکنی