2777
2789
عنوان

ایده میخوام.برای جشن ختنه سرون پسرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 21261 بازدید | 54 پست
ختنه ک کردیم.2ماه دیگه مادرشوهرم میخواد ی جشن بگیره براش. تزئیناتش با منه خب. حتی عکس از تولد بچه ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن لطفا

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیکتون مدل پیرهن مردونه باشه. بالاشم یه سیبیل مدل  بهنام بانی. تموتونم سیبیلی باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

پس به دخترا جش نمیگیرن؟

منم اگه خدا بهم بچه بده بهشون فرق نمیذارم

برا سوراخ کردن گوش دختر هم جشن میگیرم😁😁😁😀😀

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
تم نداره دیه تمش چیه😒😒 200تا دامن قرمز بخرین دم در بدین مهمونا بپوشن

خدا نکشتت😁😁😁😂😂

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

استارتر دعوام‌نکنیا ولی خندم گرفت🤣🤣از کامنت ها

خدایی مادرشوهرت چه لذتی میبره برا اون تیکه گوشتا

نونت تو روغنه تا تنور داغه بچسبون 😁😁

من که عمراا بذارم کسی برا بچم برا بریدن اون تیکه گوشت جشنم بگیره ادم خجالت میکشه والله😅