2777
2789

خودم یکساعت شوهرم تو خونه باشه هییییچی😭😭😭😭نمیزاره همش میگ ضرر داره و میشینه عواقبشو میکشه جلو چشام خو ادم حوصلش سر میره😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم یکساعت شوهرم تو خونه باشه هییییچی😭😭😭😭نمیزاره همش میگ ضرر داره و میشینه عواقبشو میکشه جلو چش ...

منم دقیقا ☹️☹️ تا گوشی دستم میگیرم فکرای بد میاد تو سرم 😞 حوصلمم سر میره خیلی

😌
منم دقیقا ☹️☹️ تا گوشی دستم میگیرم فکرای بد میاد تو سرم 😞 حوصلمم سر میره خیلی

ن بابا ربطی نداره من طرف میشناسم پنج تا بچه اورده امروزیم هس سی سال بیشتر نداره همیشه ام سرش تو گوشی بچه هاش یکی از یکی بهتر

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بارداری؟؟

دوستم یکسره دستش بود از اول تا اخرش بچش سالمه. خیلیا هستن. نت گوشی هستم وای فای نیست میگن وای فای خیلی موج داره

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
ن بابا ربطی نداره من طرف میشناسم پنج تا بچه اورده امروزیم هس سی سال بیشتر نداره همیشه ام سرش تو گوشی ...

نمیدونم بخدا 

با خودم میگم اگه اتفاقی بیوفته خودم مقصر میدونم که نتونستم جلوی خودمو بگیرم😭😭😭😭

😌

۷-۸ساعت که خوابم ۷-۸ ساعتم سرکارم یکساعتی خوردن غذاهام طول میکشه میمونه ۸ ساعت که فکر کنم دوساعتشو گوشی دستمه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر