2777
2789
عنوان

توخوابگاه دانشجویی چه کارایی از هم اتاقی ها اذیتتون میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 64 پست
من رو خوابم حساسم ۶ صبح لامپ رو روشن میکردن به آرایش کردن و صبحونه و اتو زدن تا ۸ روانیم کرده بودن ا ...

آهخی عزیزم من دخترم امسال دانشجو میشه گفتم این تاپیکو بزنم بلکه یه چیزایی دستم بیاد

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دختره بود ترم یک باهاش هم اتاق بودیم اون ترم پنج . اینقدر زور میگفت تمام خوراکی های یخچال رو میخو ...

تازه وقتی میوه هاش تو کمدش خراب میشد میومد مینداخت جلو ما می گفت بخورید داره خراب میشه . یه روز هم ما شستیم انداختیمش رو بند 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یکی بود روزایی که ۸ صبح کلاس داشت بلند میشد اینقدر سر و صدا میکرد نمیزاشت ما بخوابیم 😕

حرصش میگرفت ما خوابیدیم 

اون یکی صبح که بلند میشد هرچی دم دستش بود میپوشید میرفت من مقنعه ام رو قایم میکردم که بر نداره

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
نامهربونی و بداخلاقی در غربت

من همش نرفته گریه میکنم گاهی که تنها میشه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
یه دختره بود ترم یک باهاش هم اتاق بودیم اون ترم پنج . اینقدر زور میگفت تمام خوراکی های یخچال رو میخو ...

وای وای نگو. ما هی میخریدیم این بنده خدا میخورد و یه بار هم خودش خرید نمیکرد.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
آهخی عزیزم من دخترم امسال دانشجو میشه گفتم این تاپیکو بزنم بلکه یه چیزایی دستم بیاد

با وجود سختی ها بهترین دوران زندگی آدمه. 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
برااینکه روتختم نباشن همیشه تخت بالارو برمیداشتم کسی نمیرفت روش هرروقتم خوابم میومد راحت میخابیدیم ل ...

دختر منم تخت بالا برداشته

با وجود سختی ها بهترین دوران زندگی آدمه. 

منم شنیدم اما چون خودم خوابگاه نبودم درک درستی ندارم ازش حتی مثلا وسایلی که میخواد ببره همش فکرمو درگیر میکنه

دختر منم تخت بالا برداشته

عاخی موفق باشه.بهش بگو پولاش همیشه رو کارتش باشه بیشتر از ۲۰ تومن تو کیفش نباشه رمز کارت هم به صمیمی ترین دوستش نده.متاسفانه دزد زیاده.اتاق ما قرص خواب انداختن تو چاییمون صبح بیدار شدیم کیف وکارت وشناسنامه و...رو برداشته بودن حتی شناسنامه وکارت ملی شوهردوستمم برده بودن بیشعورا.سعی کنن همیشه دراتاق قفل کنن

خدا دی بسه
خنده هاشون ... کثیفی آشپزخونه... سینک پر از ظرف کثیف... در هال رو محکم میکوبن...  ما ۴ ن ...

جورابا  

وای وای نگو. ما هی میخریدیم این بنده خدا میخورد و یه بار هم خودش خرید نمیکرد.

تازه اینقد پر رو بود برگشت به دوستم گفت اون هفته سارا صبحونه خرید حالا تو برو بخر.  دوستمم گفت ما دوتایی خرید کردیم این هفته هم صبحانه دانشگاه رو میگیریم تو هم برو رزرو کن بعد بهش برخورد دختره دیوونه. آخه دانشگاه ما بجز روزا تعطیل بقیه روزا رو صبحانه نهار شام میداد این رزرو نمیکرد میگفت شما بیاید درست کنید

تازه وقتی میوه هاش تو کمدش خراب میشد میومد مینداخت جلو ما می گفت بخورید داره خراب میشه . یه روز هم م ...

چه پررو بوده خوب کاری کردین