2777
2789

از همه لحاظ وسواس یا کثیفی یا موارد دیگه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه یه عده ادعای بزرگتری شون میشد حالمو بهم میزد. یااینکه رو دوستاشون تعصب داشتن و اگه با جدیدترها میپرید حتی باهاش قهر میکردن..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
هم اتاقیام تمیز نمیکردن  ظرفاشونو هفته ای یه بار میشستن دق میکردم تو اتاق  البته دوسال د ...

یکی ازدوستام براینکه لیوانش نشوره میذاشتش رو یخچال هم چایی میخورد باهاش هم اب اصلا نمیشستش😂

خدا دی بسه

خنده هاشون ...

کثیفی آشپزخونه...

سینک پر از ظرف کثیف...

در هال رو محکم میکوبن...

ما ۴ نفر بی ازاربودیم ... ولی هم اتاقیام کفشاشون رو دم در میذاشتن نه تو جاکفشی ...

من به کفشام حساس بودم ... مرتبشون میکردم

ولی عادت بدی که ازشون یاد گرفتم دیگه جورابامو نمیشستم ... نشسته پام میکردم ...البته گویا همه خوابگاهی ها اینجورین ...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

یه دختره بود ترم یک باهاش هم اتاق بودیم اون ترم پنج . اینقدر زور میگفت تمام خوراکی های یخچال رو میخورد بعد میگفت برید خرید کنید خودش میوه و وسایلش رو می ذاشت تو کمدش. ما شام دانشگاه رو می خوردیم اون نمیخورد میگفت برید برام غذا درست کنید نوبتتونه.  ظرفا هم ک نمیشست.  اگر با دوستم می رفتیم بیرون شام می خوردیم میگفت چرا برا من نیاوردین

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
ماهمه مون کثیف بودیم😂خیالمون ازاین بابت راحت بود

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.