2777
2789
عنوان

پز دادن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 5920 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ته چیزاییکه داریو رو کنی چشم میخوری ایناییکه نهایت ثروتن و چش نمیخورن ته داشته هاشونو رو نمی ...

هیچی ندارم چش بخورم ک 😕مثلا درمورد لباس یا سلیقه اینا پز میدم 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
منم لجم گرفت گفتم اما الان نمیدونم چرا حس بدی دارم

ببینید دوست عزیز هر کاری که با فکر نباشه و در لحظه و با احساسات شدید انجام بشه معمولا بعدش پشیمانی یا عذاب وجدان داره

وطنم ای شکوه پابرجا  زخمی سربلند دورانها
😂😂😂ای خبیث

مثلا یه نفر مدام از قهوه سازش  تعریف میکرد دیوونم کرده بود منم هی گفتم عزیزم مبارکت باشه اره خیلی خوبه که داری و اینا بعد دوسه ماه دعوتش کردم خونمون قهوه ساز خوشگلمو  آوردم گفتم منم مثل تو دارم این ولی تاحالا استفاده نکردم میشه یادم بدی 😆دیگم طرف بهم پز نداد😂😂😂😂

دقیقا چن روز پیس این اتفاق برا من افتاد تو گروه دوستانه ک هم کلاسی بودیم یکی از دوستام همش پز خونه ماشین چی میدونم موجودی حسابش اسکرین میگرفت میفرستاد یه خز بازی ها ک بگم میمیرین از خنده خلاصه ماهم هی هیچی بهش نمیگفتیم تا ک اخر صب من لبریز شد گفتم ب دوستم ما بخایم عکس زندگیمونو بزاریم دهنت وا میمونه همه ب اندازه خودسون دارن چیه مثل پیرزنای قدیمی پز طلا و ایناتو میدی بعد بقیه دوستامم حرف منو تایید کردن کلا ضایع سد جاابه فک میکرد ما از حسودی مون اینجوری میگیم خخخ نمیدونست سوژه شده بود بخاطر این خز بازیاش وای خدا شفاش بدع اینجور ادمارو 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
مثلا یه نفر مدام از قهوه سازش  تعریف میکرد دیوونم کرده بود منم هی گفتم عزیزم مبارکت باشه اره خی ...

اون الان فكركرده شما چقدر حسودي رفتي ازروي اون خريدي بخاطر اين ديگه بهت نگفته شايد 

دركل شوخي كردم خوشم   اومد از مثبت انديشيت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

جالبه این دوست من تا یخچال خونش یخ میده رو هم پز میداد ایی خدا کفرمونو دراورده بود اخر توپیدیم بهش بدجوری ضایع شد دلم خنک شد از گروهم انداختیمش بیرون کل گروه دوستانمون شده بود پز اون ب بقیه

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
مثلا یه نفر مدام از قهوه سازش  تعریف میکرد دیوونم کرده بود منم هی گفتم عزیزم مبارکت باشه اره خی ...

حالا قضیه منو اینطوری فک کن که اون با یه وسیله ۲۰۰تومنی به من پز میداد که من ۴ تومنیشو داشتم و جالب اینکه خوب چون بار اول بود دیده بود فکرم میکرد مال خودش خیلی بهتراز منه! منم گفتم بهش هان با چندسال پیش اینو سه برابر قیمت مال تو خریدم! حالا خودم عذاب وژدان گرفتم اون لحظه حرسم گرفته بود

💜💜💜
اون الان فكركرده شما چقدر حسودي رفتي ازروي اون خريدي بخاطر اين ديگه بهت نگفته شايد  دركل شوخي ...

شاید 😂😂😂ولی دیگه به من پز نداد راحت شدم 

شاید 😂😂😂ولی دیگه به من پز نداد راحت شدم 

همين كه راحت شدي ارز ش دارهههه❤️❤️😘😍

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

جالبش اینه به ما میگفت بزار خیالتون راحت کنم ما اصلا مستاجریم ماشینمونم رنو شما دیگه نگید پز میدم خخخخ گفتم هرچی دارید ب ما چه اخه هستید اسکرین یه صفخه چت هارو بفرستم