2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم ببخشمش

430 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان یکی تو زندگیم بدترین بدیارو در حقم کرد کسی که مثل خواهر دوستش داشتم اما بدیایی در حقم کرد تو اوج دوستی پشتم حرفایی زده بود که تازه بگوشم میرسه فقط آه میکشم بهش اهل نفرین کردن نیستم فقط واگذارش بخدا

شماهم کسی بوده که نتونید ببخشیدش؟

راستش دوست ندارم نقطه سیاه تو قلبو ذهنم باشه اما هر دفعه حرفهای مفتی که راجبم گفته میشنوم قلبم بدرد میاد

راه درست چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا برام این موضوع پیش اومده چن روز پیش ولی من بخشیدم واگذار کردم به خدا خودش جوابشو میده  ...

انقدر بدیاش زیادن که نمیشه اگر بگم شاخ در میارین بخدا

من که شش ماهه هی دعا و لعن و نفرین میکنم ادم فاسدیه ولی خدا جوابشو هنوز نداده 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

اره منم بوده بابام خیلی بدی کرد بهم البته به همه ی خانوادم ولی نمیتونم ببخشمش فقد سپرمش بخدا که بهش نشون بده دیگه دعواومرافعه نداریم فقد در حدسلام حدافظ 

فقد منتظرم پشیمونی شو ببینم تا وقتی زندم

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...

عزیزم زمین گرده هرکی اذیتتون کنه یروزی یجایی یکی سرخودشون میاد،،من ب این اعتقاد کامل دارم،من باشوهرم دوس بودم ۴ماه،بعدز ازدواجمون مادرش هرجا میشست میگف عاره عروسمون دوس بوده باپسرم ،ک ابرو منو ببره،اونوق ی دختر داره مذهبی،ینی حتی خودمادرشم بهش میگ مادره شهید،حالا فهمیدیم خانوم دوش پسر داره من ک هیچ کل روستاشون فهمیدن😁

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
اره منم بوده بابام خیلی بدی کرد بهم البته به همه ی خانوادم ولی نمیتونم ببخشمش فقد سپرمش بخدا که بهش ...

عزیزم متاسفم دیگه بدترین چیزه که ادم از عزیز خودش ظربه بخورهخدا بدلتون ارامش بده