2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش بگیر,فکر کنم بهت قرص ارامبخش داده باشن بخور,کارسنگین نکن چون تخمکات بزرگ شدن به تخمدان فشار میاد اصلا نترس هیچی نیست ترس هم نداره,بعد که بهوش امدی نیم ساعت استراحت میکنی میای خونه,کنی لکه بینی داری که طبیعی هستش ولی بعد یه روز قطع میشه,اگر هایپر شده بودی بهت میگن دوغ و پروتیین زیاد بخور

دوش بگیر,فکر کنم بهت قرص ارامبخش داده باشن بخور,کارسنگین نکن چون تخمکات بزرگ شدن به تخمدان فشار میاد ...

ببخشید چیکار کنیم کلا هایپر نشیم؟ کلللللا نشیم اصن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

قبل پانکچر بعضی هامتوجه میشن توی سونپها تعدادفولیکولهاررا دکتر میفهمن درد خیلی زیاد دارن و شکنشون بزرگ میشه,بعضی ها هم بعد تخمک کشی متوجه میشن,فقط حتما دوغ شور باید بخورن که دفع مایعات بالا بره تا شکنشون تجمع اب نداشته باشه