2777
2789

بیاین بگین تو زندگی وقتی یه چیزی رو بدست اوردین چه چیزی رو از دست دادین چه مادی چه معنوی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حالم چندان خوب نیست ولی من دو و میدانی کار میکنم توی مدارس موقع مسابقات مدارس صدمه شدیدی. ب پام وارد شد ک نتونستم مسابقه بدم و اگه شرکت میکردم بی شک اول میشدم ولی چند هفته بعد بهم خبر رسید که میتونم برم برای مسابقات کشوری

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
کلام امیرالمومنین امام علی ه ک میگه: چیزی را بدست نمیاوردید مگر انکه در قبالش چیز دیگه ای از دست ند ...

بعضی موقعها چیزی رو از دست میدی که در برابر اونچیزی که بدست اوردین خیلی سنگینه 

من با ازدواجم یک همسر به دست آوردم .بجاش شعور شخصیت احترام صبر و تحمل اعصاب روان و فامیلهای وابسته رو از دست دادم 😂😂😂😂 تهش هم میخندم .واقعا 

مانند هیزم های شومینه میسوزم و پایان ندارم ......

فعلا که از دست دادم

بدست نیاوردم

مامانم فوت شده....مادر بزرگم فوت شده....پدرم هیچ وقت پدری نکرده برام نه محبت نه حمایت مالی....پدربزرگم بزرگم کرده منو....عشق یکطرفه....خیانت کسی که عاشقش شدم....رفقام خنجر زدن...نه فک فامیل درست و درمونی....خیلیا از من بدشون میاد اینو حس می کنم....تنهایی و پوچی مطلق....نرسیدن به آرزوهام....اون دختر ناکام ۱۹ ساله منم....که هیچ امیدی ندارم....حتی کافرم شدم خدا رم دوس ندارم

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
کلام امیرالمومنین امام علی ه ک میگه: چیزی را بدست نمیاوردید مگر انکه در قبالش چیز دیگه ای از دست بد ...

من حرف هیچکسو قبول ندارم

همون امیرالمونین و خداش باید جواب منو بدن

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌