2777
2789
عنوان

زیاد بودن مایع آمنیوتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 29928 بازدید | 60 پست
اگه کم بود چی کار میخواستی بکنی. به نظرم استراحت کنی و کار سنگین نکنی چیزی نمیشه

باشه گلم ممنونم😗

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
نه مطلق نمی کنه اما میگه دیگه خیلی خیلی رعایت کن  توماشین زیاد نشین پله بالا پایین نکن  م ...

ممنون عزیزم‌از راهنماییت😚😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید اب کمتر بخوری من اینجا شنیدم خاننمه میگفت تشنگی میکشیدم تا حجم مایع امنوتیکم پایین اومد

جدددی 

اگه اینطور باشه عیب نداره رعایت میکنم دیگه یکماه مونده فقط تقریبا چاره ای ندارم

منم همینطوربودم واسه من ۲۵ بود یعنی دیگه خیلی زیاد دکتر بهم دو‌هفته استراحت مطلق داد گفت پیاده روی اصلا نداشته باش آب هم کمتر بخور بعددو هفته شد ۲۰ تا اهر بارداریم هم همین بود اتفاقی هم نیفتاد خداروشکر دکترم کفت قندت نرماله سونو انومالیت هم نرماله پس طبیعیه 

فقط گفت پیاده روی اصلا نکن یهو‌میسه ابت پاره میشه از هفته ۳۷ به بعد اجازه پیاده روی داد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منم همینطوربودم واسه من ۲۵ بود یعنی دیگه خیلی زیاد دکتر بهم دو‌هفته استراحت مطلق داد گفت پیاده روی ا ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد 

من هم مثل شما بودم البته لب مرز تر.من فک کنم نشتی گرفتم چون تو سز حجم مایع خیلی کم بود و بچه داشت خشکی میفتاد ولی خیلی رعایت کردم تشنگی میکشیدم تا کم بشه و شد

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
منم 27 سانت. ولی خوب قند یک ساعتم 200 بود منم خیلی از زایمان زودرس می ترسم دکتر غدد م فعلا برام کار ...

ان شاء الله که ب سلامتی بگذرونیم همه مون این دوران رو واقعا سخته دوران بارداری بعدشم که دنیا میان باید سر چیزای دیگه حرص بخوریم کلا مادر شدن سخته

ان شاء الله که ب سلامتی بگذرونیم همه مون این دوران رو واقعا سخته دوران بارداری بعدشم که دنیا میان با ...

عزیزم همون نرگس رفتی سونوتو؟

من پریروزرفتم نرگس  بهم گعت جفتت رفته بالاچسبندگی هم نداری بعداز۴ماه نفس راحت کشیدم 

س شنیه هم میرم پبش خانوم دکترببینه جوابو

راستی یسوال چراالان ازمایش قندناشتاودوساعته دادی؟؟

من دهانم خیلی خشک میشه 

خانوم دکتدبمنم قندناشتاودوساعت بعدصبحونه دادباپودرندادمن همش مشکوکم میگم اونومیرفتم نکنه قنددارم 

حالافردانویت دارم پیشش بهش میگم 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم همون نرگس رفتی سونوتو؟ من پریروزرفتم نرگس  بهم گعت جفتت رفته بالاچسبندگی هم نداری بعداز۴ ...

اره عزیزم پیش نرگس رفتم و بهش مطمئنم 

از هفته ۲۸ دیگه ازمایش تست گلوکز و دیگه دکتر مینویسه دیگه برای منم نوشت رفتم دادم حالا باید جوابش و ببرم نشونش بدم ببینم چی میگه

نه الان ناشتا و صبحونه بعد دو ساعته مطمئن تره 

اره عزیزم پیش نرگس رفتم و بهش مطمئنم  از هفته ۲۸ دیگه ازمایش تست گلوکز و دیگه دکتر مینویسه دیگ ...

نرگس فقط تا۲هست ساعت کادیش؟؟منشیه انگاداینجودی میگفت اخه بمن ۱۰وقت دادتانزدیک ۱رفتم توخیلی اذیت شدم میخوام بدونم اگ تادوهست واس سونوی بعدی بگم اون اخراوقت بده 

ولی خیلی زودسونوم کردهمش ۱۰دقیقه م طول نکشید

اهاشماهنورتوهمون هفته هایی ک تست گلوگزروبابدبدی فک کردم دوباده نوشته اخه من توهفته ۲۵دادم 

متخصص غددک رفته بودم بهم میگفت بایدباپودربدی این درست نیس بخوددکترک گفتم گفتش نه همینم درسته 

برامن ناشتا۷۸بودبعدصبحونه ۸۱

وخدایی که بشدت کافیست
نرگس فقط تا۲هست ساعت کادیش؟؟منشیه انگاداینجودی میگفت اخه بمن ۱۰وقت دادتانزدیک ۱رفتم توخیلی اذیت شدم ...

ببین نرگس و اگه میتونی تا قبل ساعت ۷ برو اسمو تو برگه مینویسن به ترتیب اونا میفرسته تو حتی اگه وقت نگرفته باشی ...اره اواسط ساعت معطلی زیاد داره دختره میگفت تا یک هستیم ....نه من اون تایم دکتر نرفتم شوهرم نبودش وقتی رفتم هفته  ۲۷ اینا بود دیگه ...برای همین انجام نداده بودم هنوز

ببین نرگس و اگه میتونی تا قبل ساعت ۷ برو اسمو تو برگه مینویسن به ترتیب اونا میفرسته تو حتی اگه وقت ن ...

ممنون گلم 

ندیگه ۷صبح نمیتونم برم اصلا

من فک میکردم اگ وقت بگیزی زودمیفرسته تومعطلی نداره 

بهم گفت ازهرساعتی ک اومدی دقیقاباید۳ساعت بشینی 

گفتم مطمءن اگ باشم تا۲هستن بگم بهش دفعه بعدیوساعت ۱برم ک خیلی نشینم خیلی سخته ۳ساعت کمرم شکست 

ولی خوب بجوابش میارزیدبعداز۴ماه خونه نشستن واستراحت خیالموراحت کردنفس راحت کشیدم 

دکترتاریخ زایمانت رومشخص کرده؟؟بمن نگفت چیزی حالافردابهش بگم ببینم حداقل بدونم توچه هقته ای قراره انجام بده امادگی داشته باشم 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون گلم  ندیگه ۷صبح نمیتونم برم اصلا من فک میکردم اگ وقت بگیزی زودمیفرسته تومعطلی نداره&nbs ...

اره بگو ساعت اخر وقت بده بهت 

نه والا تو سونو که زده اواخر ابان منم باید بپرسم کی زمان زایمانم هست هر سونویی که میرم یه هفته میوفته جلو😂😂