2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی شش ماهه دارن بیان

146 بازدید | 19 پست

سلام  خانوما..پسرمن پنج روز دیگه شش ماهش تموم میشه.ولی حس میکنم یکم از همسنای خودش عقب تره کاراش..روشکم میفته چیزی بدم دستش میگیره نه محکم و سریع ولی خب میگیره..تقریبا همین!پسردوستم میشینه و دست دستی م بلدشده همسن پسرمنه.دختراون یکی دوستمم  دندون دراورده ولی پسرمن تنبل خانه گویا..شمابیاین از کارای نی نیاتون بگین 😍😘

علی و عسل زیبای مامان♥

مقایسه نکن همین

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون که ژنتیکیه پسرم ۴ ماه و نیمشه داره در میاره

الهی😍😍😍داره درمیاره اب دهان ریختن و بیقراری و اینا اگه منظورته پسرمن از سه ماه اینارو داره و فعلا خبری نیست

علی و عسل زیبای مامان♥

حساس نشو.پسر من اخرای پنج ماهه.غلت میزنه رو شکم،چیزی برمیداره میکنه تو دهنش،نون میخوره.خیلی فعال نیست ولی خوبه دیگه.بچه ها با هم فرق دارن.

من تسلیم زندگی نمیشم، زندگی رو تسلیم خودم میکنم...
حساس نشو.پسر من اخرای پنج ماهه.غلت میزنه رو شکم،چیزی برمیداره میکنه تو دهنش،نون میخوره.خیلی فعال نیس ...

نون😍😍😍😍منم دست پسرم میدم ولی نمیخورش فقط میکنه دهنشو درمیاره

علی و عسل زیبای مامان♥
اصلا مقایسه نکن همون کارایی که تو بهداشت میپرسن بلده یا نه کافیه نشون میده بچتون نرماله

پنج روز دیگه واکسن۶ماهگیشه میبرم بهداشت..مرسی از جوابت عزیزم😚

علی و عسل زیبای مامان♥
نون😍😍😍😍منم دست پسرم میدم ولی نمیخورش فقط میکنه دهنشو درمیاره

پسر من نوک دندونش از زیر لثه پیدا شده میییکشه به لثه هاش بس که میخاره تکه هاشو میکنه میخوره.😍

من تسلیم زندگی نمیشم، زندگی رو تسلیم خودم میکنم...
مقایسه ازین جهت هست ک ی کوچولو نگرانشم..اخه دخترم تواین سنا خیلیییی کارای بیشتری میکرد..

البته نگرانیات طبیعیه ،پسر من ۸ماهگی دندون در اورد ولی خیلی زودتر از هم دوره ایش راه رفت دیر نشست ولی زود چهاردست و پا رفت ماشاالله

میگم هر بچه ای تواناییش با هر بچه دیگه ای متفاوته حتی خواهر یا برادرش

ان شاالله تنش سالم باشه عزیزم 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
البته نگرانیات طبیعیه ،پسر من ۸ماهگی دندون در اورد ولی خیلی زودتر از هم دوره ایش راه رفت دیر نشست ول ...

فدای شما..بله خب حرفتون درسته.ان شالله خدانگهدار کوچولوی شماهم باشه😙

علی و عسل زیبای مامان♥
فدای شما..بله خب حرفتون درسته.ان شالله خدانگهدار کوچولوی شماهم باشه😙

مرسی عزیزم