2777
2789
عنوان

آخرش میخواد چی بشه ؟؟؟؟

172 بازدید | 9 پست

سه هفته پیش دو بسته پوشک گرفتیم واسه بچه هام صد تمن هفته پیش گرفتیم صدو چهل امروز گرفتیم صدو هفتاد ، 

این جور پیش بره تا یه ماه دیگه باید کل حقوق همسر جانو بدیم واسه پوشک 

خاله زنکای سایت خداییش روتون میشه برید گزارش بزنید ؟؟؟؟؟

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

بخدا همین موضوع مطمئنم هممونو از درون نابود میکنه.... اخه چرا ؟

چرا ماها به فکر هم نیستیم ... مثل قحطی زده ها شدیم دور از جون همگی مثل کفتارای گرسنه ک بجون هم میافتن ... جوونیمونو پای خودخواهی بعضیا از دست دادیم ... 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همین موضوع مطمئنم هممونو از درون نابود میکنه.... اخه چرا ؟ چرا ماها به فکر هم نیستیم ... مثل ق ...

خواهر من دوقلو دارم مجبورم دوبسته دو بسته پوشک بگیرم چهار تا چهارتا شیر خشک بگیرم 

خدا مسبب گرونی رو لعنت کنه از زندگی بدم اومده 

امروز رفتم خرید کردم واسه دخترام گریم گرفت گفتم اگه خدایی نکرده شوهرم بیکار بشه تکلیف کوچولو های بیچارم چی میشه😢

خواهر من دوقلو دارم مجبورم دوبسته دو بسته پوشک بگیرم چهار تا چهارتا شیر خشک بگیرم 

خدا بچه هاتونو حفظ کنه ... چاره چیه... بیچاره بچه هامون    من بچه ندارم و هربار به بچه دار شدن فکر میکنم تنم میلرزه که چطور یه انسان بیگناه دیگه رو بیارم توی کشتیی ک هر روز داره بیشتر از دیروز توی گل گیر میکنه

.

نمی دونم چراهیچ فکری به حالمون نمی کننددغدغه همه شده پوشک وشیرخشک .من برای دخترم مولفیکس میبستم الان ازبس گرونه دیگه نمی خرم مجبورم ازمارکهای ارزونتراستفاده می کنم که اصلاخوب نیست به خداخسته شدیم دیگه هیچ راهی هم نداریم

مامی کیا ی سابق هستم