2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

127 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان من یه دختر یازده ماهه دارم از زندگی سیرم کرده دلم میخواد بمیرم از دستش، همش گریه میکنه خواب نداره، حتی نمیذاره یه لحظه ازش دور شم، نمیتونم برم آب بخورم یا دستشویی برم جوری گریه میکنه انگار ده نفر زدنش، شانس منه خیلی عصبی شدم از دستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن بچه داری یعنی ب دااااری.....طناب دار منظوره.....خودم ی ۲.۵ ساله دارم صب نیست چشممو وا کنم نگم وااای باز صب شد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

دختر ۸ ماهه منم همینجوریه. کاملا درکت میکنم گلم. خیلی سخته. ولی همش به خودت یادآوری کن اون که گناهی نداره. به مامانش عادت داره و فقط پیش مامانش احساس امنیت میکنه. امیدوارم خدا به جفتمون صبر بده

میدونم خیلی ها حسرت بچه دارن منم خیلی دوستش دارم اما از اینکه خیلی گریه میکنه خسته ام حتی اگه سیر باشه جاش تمیز باشه من باید بشینم پیشش به زور فقط یه غذا میتونم بپزم 

درکت میکنم بچه ی من جوری گریه میکرد که پایینیمون زنگ میزد به همسرم میگفت بچت داره میمیره چرا اینقدر گریه میکنه؟؟؟؟ در این حد،،، منم دست تنها و غریب؛؛؛ ولی خودمو نباختم اروم بودم ؛؛ رفلاکس داشت بچم؛؛ الانم که ۲سالشه هنوز شبا بیدار میشه یه خواب راحت نداشتم؛؛ ولی دگه چه کنم؛؛ سخته خدا به هممون صبر بده 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

خب قلقش رو پیدا کن. مثلا عصر ببرش بیرون پارک یا خاته بازی تا خسته شه شب زودتر بخوابه حداقل خودت یه استراحت کنی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚