2777
2789

معلوم نیست ریسش هنوز معلوم نیست چون

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز باکنکور زدن ولی بدون کنکور تازه سایتش بسته شد کی میزنن یعنی😭

مگه میخای دانشگاه دیگه ثبت نام کنی ؟ 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
مگه میخای دانشگاه دیگه ثبت نام کنی ؟ 

غیرانتفاعی معماری داخلی قبول شدم شهرخودم اهواز

آزاد گیاه پزشکی شیراز نمیزارن برم

معماری بدم میاد،میگن معماری😔

غیرانتفاعی معماری داخلی قبول شدم شهرخودم اهواز آزاد گیاه پزشکی شیراز نمیزارن برم معماری بدم میاد،م ...

گیاه پزشکی کارش چیه چه جوریه

زیرمجموعه کشاورزیه خیلی تو بورس نیست ولی خب دوسش دارم😔

ناراحت نباش عزیزم  انشالله هر کدوم که بعدا توش موفق تری میری 

مرسی که اومدین من معماری داخلی قبول شدم کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی دودلم واسه رفتن خوبه؟

عاليه،چرا دودلى؟بخاطر بازار كارش؟نرم افزاراش تخصصين و گرايش سختيه اما خوب فك كنم تلاش كنى بازار كارش كه فعلا خوبه،غيرانتفاعى شهريه داره اما خوب از آزاد خيلى بهتره بنظرم

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

معمارى تلاش و پشتكار ميخواد،كلا همش در حال يادگيرى بايد باشى،واقعا رشته ى سختيه اما خوب طرفدار هم زياد داره،به عده ميگن بازار كارش اشباع شده اما من قبول ندارم😊

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

ضمنا استرس و شب بيدارى هم زياد داره نصف تابستون رو هم فراموش كن كلا چون همش پروژه دارى تا اواسط مرداد از همون ترم اول پس تابستونا خدافظ تا ٤ سال😁