بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی شیطونه حتی موقع غذا خوردنش هم آروم نمیگیره باید به زور با هزار تا چیز سرگرمش کنم که غذا ب ...
دختر منم اینجوره .الان چهارده ماهشه..آر یازده ماهگی که راه افتاده به یاد نمیارم نشسته باشه ..صبح که پامیشه انگار زدنش تو پریز برق شب هم از پریز میکشی...دقیقا موقع غذا خوردن باید حتما صندلی بشینه تا یکم تکون نخوره و غذا بخوره
دختر منم اینجوره .الان چهارده ماهشه..آر یازده ماهگی که راه افتاده به یاد نمیارم نشسته باشه ..صبح که ...
من هفته دیگه میخوام ببرمش دکتر واسه مشکل غذا نخوردنش دقیقا دو سه ساعت فقط گرفتار یه وعده غذا دادنش میشم!!! آره پسر منم اصلا آروم نمیگیره، شاید کم اشتهاییش ارثی باشه چنین چیزی امکان داره؟
یعنی یازده ماهگی کامل راه میرفت بدون این که بیوفته،؟ پسر من فقط یه دقیقه رو پاهاش بدون کمک &n ...
یازده ماهگی که تموم شد چند قدم میرفت و قبل از تولد یک سالگی کامل راه میرفت..پسرها کلا یکم عقبن..الان دختر من ولی حرف نمیزنه در حد دا و با و نه و..همین محدود بعضی بچه ها از پا سبک هستن بعضیا از زبون
روز خیری باشه پسر منم راه بره این چهار دستوپا رفتنش و تکیه دادنش به دیوار خطرناکه احتمال داره سرش بخوره به دیواره!! پسرم هر موقع غذا می بینه میگه مم!! با دستش به سمت چیزایی که میخواد اشاره میکنه تا براش بیاریم