2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم جالبه .. مگه کوچولوتون چه علایمی داره که مشکوک شدید؟

خیلی شیطونه  حتی موقع غذا خوردنش هم آروم نمیگیره باید به زور با هزار تا چیز سرگرمش کنم که غذا بخوره، الان 11 ماهشه

خیلی شیطونه  حتی موقع غذا خوردنش هم آروم نمیگیره باید به زور با هزار تا چیز سرگرمش کنم که غذا ب ...

دختر منم اینجوره .الان چهارده ماهشه..آر یازده ماهگی که راه افتاده به یاد نمیارم نشسته باشه ..صبح که پامیشه انگار زدنش تو پریز برق شب هم از پریز میکشی...دقیقا موقع غذا خوردن باید حتما صندلی بشینه تا یکم تکون نخوره و غذا بخوره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دختر منم اینجوره .الان چهارده ماهشه..آر یازده ماهگی که راه افتاده به یاد نمیارم نشسته باشه ..صبح که ...

من هفته دیگه میخوام ببرمش دکتر واسه مشکل غذا نخوردنش دقیقا دو سه ساعت فقط گرفتار یه وعده غذا دادنش میشم!!! آره پسر منم اصلا آروم نمیگیره، شاید کم اشتهاییش ارثی باشه چنین چیزی امکان داره؟

دختر منم اینجوره .الان چهارده ماهشه..آر یازده ماهگی که راه افتاده به یاد نمیارم نشسته باشه ..صبح که ...

یعنی یازده ماهگی کامل راه می‌رفت بدون این که بیوفته،؟ پسر من فقط  یه دقیقه رو پاهاش بدون کمک  می ایسته، بدون کمک یه قدم به زور راه میره

یعنی یازده ماهگی کامل راه می‌رفت بدون این که بیوفته،؟ پسر من فقط  یه دقیقه رو پاهاش بدون کمک &n ...

یازده ماهگی که تموم شد چند قدم میرفت و قبل از تولد یک سالگی کامل راه میرفت..پسرها کلا یکم عقبن..الان دختر من ولی حرف نمیزنه در حد دا و با و نه و..همین محدود بعضی بچه ها از پا سبک هستن بعضیا از زبون

یازده ماهگی که تموم شد چند قدم میرفت و قبل از تولد یک سالگی کامل راه میرفت..پسرها کلا یکم عقبن..الان ...

پسرم مم و دد و اا میگه، الان یازده ماهش هنوز تموم نشده دو هفته مونده  شاید تا اون موقع یه چند قدم راه بره

از قاشق اولی غذا دهنشو اصلا باز نمیکنه!!!! اشتهاش نسبت به غذا خیلی کمه حتی اگه خیلی گشنه باشه بازم ح ...

منم یه مدت بچم اینجور بود یه چند روز ولش کردم قاشق آوردم میخورد که هیچ نمی خورد میبردم نیم ساعت دیگه بهتر شد

دختر من ما ما و بابا میگه ولی به ما نمیگه...

روز خیری باشه پسر منم راه بره این چهار دست‌وپا رفتنش و تکیه دادنش به دیوار خطرناکه احتمال داره سرش بخوره به دیواره!! پسرم هر موقع غذا می بینه میگه مم!! با دستش به سمت چیزایی که میخواد اشاره میکنه تا براش بیاریم