2777
2789
عنوان

متخصص مغز و اعصاب تو تهران.

580 بازدید | 16 پست

خانوما مادرم دوسال پیش دیسکشو عمل کرده .پرستاره شدیدا بخاطر کارسنگینش بجای بهترشدن تشدید شده بیماریش.پینهایی که گذاشته شده توی کمرش دردناک بودن و باعث ازارشون.رفتن ام ار ای دکتر گفتن که تنگی کانال نخاعی پیداکردی و هرچه زودتر باید بری پیش ی فوق تخصص.امکانش هست فوق تخصص خوبی رو بهم معرفی کنید؟ مساله مالی اولدیتمون نیس فقط بتونه به مامان کمک کنه .

مامان منو دکتر صمدیان عمل کرد.بیمارستان دی..معجزه کردبخدا..خدا همیشه بهشون سلامتی بده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گیو شریفی

با دکتر صمدیان کارمیکنن..مامان من که دیسک شدید کمرداشت عمل کردن..عالیه..دیروز هم خالمو که تومور خوش خیم نخاعی داشت عمل کرد..هیچ دکتری قبول نمیکرد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
کدوم بیمارستانن .اطلاعاتشونو برام میذاری لطفا؟ 

بیمارستان دی هستن ایشون

علیرضا یار احمدی کمر دردو با طب سوزنی درمان میکنه. خیلی کارش خوبه سریع درد کمر ساکت میشه و درمان ماندگاریم هست. من خودم چون گودی بیش از حد کمر دارم خیلی کمردرد اذیتم میکرد چندجلسه رفتم پیش دکتر یاراحمدی با طب سوزنی درمانم کردن.