2777
2789
نیدونم والله من ک ب هیچی اطمینان ندارم...تو نی نی داری؟🤗

نه عزیزم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تجربه بارداری ندارم... ولی من ۳۵ روزه ۳۸ روزه بودم... والا سونو حسابی رفتم...ازمایش کامل تا ...

برا منم همینطوره....ولی چون جابجا میشه هی ب دلم شک میفته😑

یه شب درمیون باید نزدیکی داشته باشید

هم دلم میخواد

هم دلم نمیخواد

با خودم درگیررررم شوهرمم هرچی میگم درس دارم ۲سال دیگه قبول نمیونه برا جلوگیری😑پیفففف😤

اوکی ایشالله اگه میخوای خدا بهت یکی خوجملشو بده🤗

ممنون عزیزم .

ولی تو سایت دانشنامه فرزند دقیق حتی تاریخ پریود و تاریخ تخمک گذاری و همه چی رو بهت میگه 

برو تو سایتش خیلی خوبه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اووووووومممممم منم سونو کردم گفت سالم سالمی😎 امان از شَک...😥 من شوهرم یکماه بعد عروسی رفت تهران ...

مشکل تروئید یا پرولاکتنی نداری ک 

میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚

واسه منم بیشتر از ۳۰ روز طول میکشه سیکلم

دو ماه روزای ۱۳ و ۱۴ سیکلم رفتم سونو فولی با سایز کم داشتم ولی این ماه میخوام ۱۸ سیکلم برم اخه توی نرم افزار *اوما*زدم تخمک گذاری رو زده هیجدهم سیکل

واسه منم بیشتر از ۳۰ روز طول میکشه سیکلم دو ماه روزای ۱۳ و ۱۴ سیکلم رفتم سونو فولی با سایز کم ...

لازمه که حتما سونو بری؟

من سونو برا کیست رحم رفتم اما برا فولی نه

..

لازمه که حتما سونو بری؟ من سونو برا کیست رحم رفتم اما برا فولی نه ..

منم سونو برای کیست رفتم ولی خب ۹ماهه اقدامم نتیجه نگرفتم برای همین نگران شدم گفتم هم از سایز فولیا هم از زمان تخمک گذاری مطمعن بشم واسه همین مجبورم هر سری هزینه سونو بدم راستی کیت تخمک گذاری هم که زدم هر پنج روز رو دوخط پررنگ انداخت ولی وقتی رفتم سونو دیدم که فولی سایز کوچیک دارم و اصلا تخمک گذاری نبوده برای همین نمیتونم به کیت اعتماد کنم😥😥